Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    Haven't fallen yet. MJE's Avatar
    Join Date
    May 2007
    Location
    Buzzards Bay, Massachusetts
    Posts
    467
    +1
    40

    maybe theres a quick answer to this...fuse keeps blowing in my gp1300r

    Ski snapped keyway, ran for about 3 seconds before filling with water. Changed keyway, reassembled motor...

    now one of the purple 3 or 4amp fuses keeps blowing immediately on the ski within a second of ignition. Its the far fuse if you are staring at the box with the screw cover on the left.

    Is my electrical system/stator fried?...the stator didn't have a drop of water on it. I re-checked all connections for proper grounds etc and have had no luck. Hoping one of you had experienced something similar to this so I can get this machine running before I sell both of the fucking things.


  2. #2
    Haven't fallen yet. MJE's Avatar
    Join Date
    May 2007
    Location
    Buzzards Bay, Massachusetts
    Posts
    467
    +1
    40
    nevermind...pinched wire and I know where. Long story short I have this friend...not sure on his mental status...just know hes not right...and he literally will show up to my garage and take parts out of my hands etc and assemble them regardless of how much I protest...theres nothing I can say or do to prevent him from being himself. He put the stator cover on the ski yesterday all by his lonesome because I took off in my car because I wanted to kick the shit out of him. Now I am staring at a motor that I know I'll be pulling because theres no other wires that are pinched/shorting out under motor mounts etc.

    Mike

  3. #3
    oh sh-t!
    lock the door, never leave your ski attended

  4. #4
    Haven't fallen yet. MJE's Avatar
    Join Date
    May 2007
    Location
    Buzzards Bay, Massachusetts
    Posts
    467
    +1
    40
    it was just a dead bilge pump...i had a blown fuse before...changed it and it kept popping...bilge is frozen so it'll get replaced tomorrow.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Fuse keeps blowing in fuse box
    By Martin Gendron in forum Kawasaki PWC Performance (4-stroke)
    Replies: 2
    Last Post: 06-17-2015, 03:13 PM
  2. Replies: 7
    Last Post: 09-11-2010, 03:44 PM
  3. whats the chances an irish guy will get an answer to this question
    By Disco Feet in forum Yamaha Old School Skis
    Replies: 4
    Last Post: 08-18-2009, 05:49 AM
  4. whats the chances an irish guy will get an answer to this question
    By Disco Feet in forum Yamaha PWC Performance (2-stroke)
    Replies: 2
    Last Post: 08-17-2009, 05:56 PM
  5. 04 and maybe 05 RXP owners answer me this question
    By yellow4 in forum 4-Tec Performance
    Replies: 4
    Last Post: 06-14-2007, 10:58 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •