Results 1 to 5 of 5

Thread: polaris slt780

  1. #1

    polaris slt780

    finally dropped the new motor in got it all cleaned up and went to the bay rode around for two hours ran great totally awesome went to go start it and all i hear is a moaning groaning grinding noise im not sure how to explain it it turns over but not fast enough to fire up any ideas what it could be

  2. #2
    Moderator beerdart's Avatar
    Join Date
    Aug 2006
    Crap in the impeller??

  3. #3
    Bad starter... broken teeth?? Like beerdart said... check the impeller. If nothing visual, pull the plugs and see if the engine/impeller spins freely by hand.

  4. #4
    rustyrider's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    wilmington, NC
    Do what hawkeye said and if thats not the case try pulling the pump and see if bearings are shot. Hows your batt voltage?

  5. #5
    She likes the bike. But the ski gets her wet!!!! xlint89's Avatar
    Join Date
    Oct 2006
    Cleveland OH
    Possible starter bendix too.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. 1996 Polaris SLT780 up 1000RPMs after a jump.
    By ktho in forum Polaris How To & FAQs
    Replies: 5
    Last Post: 06-28-2007, 08:10 PM
  2. 97 Polaris SLT780 not run for 2 years
    By jsplayin in forum Polaris How To & FAQs
    Replies: 6
    Last Post: 05-31-2007, 08:48 AM
  3. polaris slt780 repair manual
    By figo in forum Polaris How To & FAQs
    Replies: 6
    Last Post: 03-04-2007, 05:20 PM
  4. Polaris SLT780
    By KirkF350 in forum Yamaha Open Discussion
    Replies: 14
    Last Post: 06-26-2006, 08:24 PM
  5. Polaris SLT780
    By racerrob333 in forum Yamaha How To & FAQs
    Replies: 6
    Last Post: 01-01-1970, 04:07 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts