Results 1 to 8 of 8
  1. #1
    hintonpaint's Avatar
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    hodges, sc
    Posts
    198

    multi meter questions

    does a 2003 fx 140 have a security system on it? does anyone know how to reset the security code?
    i just got the motor back in my fx 140 but i don't have a spark. i think it's something simple like the security, if this model still has one. i know that a few earlier model yamaha's had a security system that sometimes would have to be reset after working on it. can anyone help? thanks nick


  2. #2
    use2vtec's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Chesapeake Beach, MD
    Posts
    341
    I would think that with the security code feature active you wouldn't even be able to crank the ski over. Sounds like it may be another problem. I could be wrong though. Good luck

  3. #3
    hintonpaint's Avatar
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    hodges, sc
    Posts
    198
    you may be right, however the 98 xl 1200 would turn over but it would not give a spark.

  4. #4
    hitman's Avatar
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Ft. Lauderdale, FL
    Posts
    4,328
    +1
    12
    Not too farmiliar with that ski, but what kind of security system is it? A key fob or a code like ABCA that you punch in?

  5. #5
    Moderator RX951's Avatar
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    League City, Texas
    Posts
    16,066
    +1
    23
    feel free to download a service manual located in my signature under manuals. maybe there is something in there about it.

  6. #6
    hintonpaint's Avatar
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    hodges, sc
    Posts
    198
    thanks guys, i do have the service manual. i just couldn't find anything about it in there, i do no now that it does not have a security system on it. i still can't seem to find out why it has no fire though. i will keep tring to go through the wiring diagrams and see what happens. feel free to post any suggestions though.

  7. #7

    Join Date
    Apr 2008
    Location
    St.Thomas US Virgin Island
    Posts
    208
    +1
    1
    I have a similar problem with a vx 110 it will swing over but will not start. the fuel pump, mutltimeter will not power up i have changed out relays,ecm, still nothing wondering if harness having a short in wire will cause this, have you found the problem for yours

  8. #8
    hintonpaint's Avatar
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    hodges, sc
    Posts
    198
    not yet, i will keep you posted.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. FS BNIB: Fluke 114 Multi-Meter
    By sixtydashone in forum General Classifieds
    Replies: 0
    Last Post: 07-23-2011, 09:32 AM
  2. Multi-meter Question
    By bowsniper in forum Polaris Open Discussion
    Replies: 13
    Last Post: 11-04-2009, 07:10 AM
  3. Question about hour meter install
    By marshall1322 in forum 4-Tec Performance
    Replies: 8
    Last Post: 09-13-2008, 06:56 PM
  4. Question about hour meter install
    By marshall1322 in forum Sea Doo Sport Boats
    Replies: 1
    Last Post: 09-11-2008, 09:24 AM
  5. hour meter question
    By grs805 in forum Polaris How To & FAQs
    Replies: 2
    Last Post: 07-18-2008, 01:56 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •