Page 1 of 3 1 2 3 LastLast
Results 1 to 10 of 23
  1. #1

    please help 2000 polairs slh

    i have a 2000 polaris slh i just bought them. I took them out and it ran great for a couple of hours and then it just wouldnt go over like 7 mph i have taken the carbs off and cleaned them out. i took the water separator off and it was full of water so i emptyed it out and took it back to the lake and still ran like crap so i had some berry man b12 carb cleaner spayed it in there and it ran bretter than ever but just for a little bit so if you guys can help that would be great.


  2. #2
    Moderator beerdart's Avatar
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    CT
    Posts
    25,930
    +1
    1,407
    Welcome to the hulk..
    Drain the gas and start with fresh.
    Check the fuel filler cap and gasket for cracks.

  3. #3
    Click avatar for tech links/info, donation request K447's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    near Toronto, Canada
    Posts
    36,596
    +1
    1,276
    Welcome

    Click below for lots of good info

  4. #4
    i have putt fresh fuel in it but its didnt work i checked the fuel filler cap but it seems to be fine but sometimes when i take it off theres so much pressure it flys off hard i dont know what it could be

  5. #5
    Moderator beerdart's Avatar
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    CT
    Posts
    25,930
    +1
    1,407
    Check compression.

  6. #6
    i did it seemed pretty good i think it was 90 to 120 i think im not sure anything else it could be thanks
    Last edited by 00 slh; 07-24-2009 at 04:40 PM. Reason: added stuff

  7. #7
    Moderator beerdart's Avatar
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    CT
    Posts
    25,930
    +1
    1,407
    Did you disassemble and clean the carbs? Do you have gray Tempo fuel lines?

  8. #8
    i did clean the carb and i do have gray tempo fuel lines but also i sprayed carb clean in the jet skis and it ran better than ever but then the carb cleaner stoped working but.

  9. #9
    Moderator beerdart's Avatar
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    CT
    Posts
    25,930
    +1
    1,407
    Was there green goo in the carb filters? Time to change all the fuel lines. The Tempo lines are known to fail and clog the system.

  10. #10
    i dont know where the carb filters are i didnt see any green goo tho so you think its the lines i bought the skis about a week ago and they ran great the first to days but then while we where out there it just wouldnt go over 7 mph so it could be the lines and where can i get some new hoses.

Page 1 of 3 1 2 3 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Please help - 2000 XP problem...
    By SinWolf in forum 2-Stroke Performance
    Replies: 4
    Last Post: 05-19-2016, 10:21 AM
  2. Looking for wiring diagram for a 99 slh, please help!
    By rharvey85 in forum Polaris Open Discussion
    Replies: 6
    Last Post: 07-23-2011, 03:00 PM
  3. Please Help 2000 gp1200 cutting out
    By fleshflow in forum Yamaha PWC Performance (2-stroke)
    Replies: 3
    Last Post: 04-03-2011, 08:57 AM
  4. Please help with a 2000 Polaris SLH project with issues
    By dalepatter in forum Polaris Open Discussion
    Replies: 12
    Last Post: 06-20-2010, 10:50 AM
  5. Please help me :( Throttle stuck open 2000 GP800
    By SlowStang305 in forum Yamaha PWC Performance (2-stroke)
    Replies: 0
    Last Post: 07-06-2008, 08:03 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •