Results 1 to 2 of 2
  1. #1

    Join Date
    Feb 2008
    portage lakes ohio

    waverunner spark going thru pulse tubing

    hello i have a 1999 waverunner 700xl i just put a new top end in it it was dark when i finished when i started it up while it was running i noticed that there was a spark or flame going threw the pulse tubing when this happens the motor kind of spuders is this normal i put new reeds in it when i did the topend is there a fix or is this common

  2. #2

    Join Date
    Nov 2005
    Charleston, SC
    Check your engine grounds

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. 01 slh 700 no spark going nuts with this one
    By mark32786 in forum Polaris Tech Tips and Info
    Replies: 4
    Last Post: 08-25-2012, 02:00 PM
  2. Pulstar Pulse Spark Plugs
    By RX951 in forum Open Discussion
    Replies: 2
    Last Post: 02-03-2009, 08:22 AM
  3. WTB Spark Plug Tubes
    By jaycee in forum Sea Doo Classifieds
    Replies: 0
    Last Post: 09-21-2008, 11:10 AM
  4. where is this tube going???
    By sea~smith in forum Polaris Open Discussion
    Replies: 6
    Last Post: 08-28-2007, 10:04 PM
  5. thru hull or free flow tube
    By eclipsecleaning in forum 4-Tec Performance
    Replies: 25
    Last Post: 08-03-2007, 08:20 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts