Results 1 to 2 of 2
  1. #1

    1997 STX1100 No Spark on 1 & 3

    Spark only on #2 any suggestions? Thanks

  2. #2
    steve45's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    The spark plug wires are bad about breaking internally near the plug.

    Unscrew the rubber boot from the end of the wire. See if you can pull any wire strands out from the inner core of the wire. If you can, you've probably verified the problem. Trim the wires back 1/2" or so and put the rubber boot back on. (Of course, make sure you have enough wire to reach the plug!)

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. 2001 kawaski stx1100 di spark then no spark
    By KRR in forum Kawasaki Open Discussion
    Replies: 3
    Last Post: 07-22-2013, 09:02 AM
  2. 1997 Yamaha GP1200 spark on #2 cylinder only
    By SteveOwensby in forum Yamaha Old School Skis
    Replies: 4
    Last Post: 06-06-2013, 02:21 PM
  3. 1997 SLTX no spark after update
    By Macy in forum Polaris Open Discussion
    Replies: 4
    Last Post: 08-19-2010, 10:05 PM
  4. No spark on a 1997 Polaris 1050 SLTX
    By iowafan66 in forum Polaris Open Discussion
    Replies: 2
    Last Post: 06-29-2009, 12:04 PM
  5. No Spark on 1997 SL1050
    By Syswatch in forum Polaris Open Discussion
    Replies: 12
    Last Post: 05-03-2009, 11:28 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts