Results 1 to 2 of 2
  1. #1

    Join Date
    Jul 2009

    1996 900xti ignition question

    I'm working on a friends 1996 900 xti's and cylinder number 2 looses spark after it gets hot on both skis.

    The question is, is it a coil problem or is there a known problem like a bad igniter?

    I didn't have a chance to ohm out the coil and i don't know if it would show up bad, because once the coils/igniter cools down, the cylinder fires fine.

    Any information would be appreciated


  2. #2
    vomitspot's Avatar
    Join Date
    Apr 2006
    mobile alabama
    what is xti?
    zxi maybe?
    the forum members need accurate info to help

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. 1996 SP mpem question
    By Bills86e in forum Sea Doo Open Discussion
    Replies: 7
    Last Post: 02-21-2009, 08:29 AM
  2. 95 SLT Ignition question
    By neal233 in forum Polaris Open Discussion
    Replies: 5
    Last Post: 06-16-2008, 04:31 PM
  3. 95 slt750 ignition question
    By rfriedman20 in forum Polaris How To & FAQs
    Replies: 22
    Last Post: 09-16-2007, 09:25 PM
  4. ignition question
    By andy95'slx780 in forum Polaris Open Discussion
    Replies: 0
    Last Post: 06-10-2007, 10:31 PM
  5. 1996 Polaris SLX750. Questions??
    By shady0667 in forum Polaris Open Discussion
    Replies: 2
    Last Post: 05-31-2007, 02:59 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts