Results 1 to 3 of 3

Thread: 2000 xp vts

  1. #1

    Join Date
    Mar 2007

    2000 xp vts

    Ok I have some problems with my VTS. It stopped working so I took out the motor and touched the leads to the positive and negative leads and the motor spun both ways. So I checked the fuse and the 7.5amp fuse was blown, put another fuse in without the motor in and the fuse blew as I pushed it in, anyone have any ideas?

  2. #2
    Pro-pulsion's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Ontario, Canada
    Something is shorting to ground. Either a bared wire somewhere is touching something, or a wire is partially melted somewhere possibly from being in contact with the exhaust or block. That's my 2 cents.

  3. #3

    Join Date
    Jul 2005
    the little elec motor rarely goes bad, its the box it sits in which is the brain goes bad, get a new box


Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Check those VTS boxes
    By Lurker in forum 4-Tec Performance
    Replies: 5
    Last Post: 09-26-2005, 08:01 PM
  2. VTS code
    By werdnash2002 in forum Sea Doo Open Discussion
    Replies: 1
    Last Post: 08-28-2005, 09:58 PM
  3. VTS System for the RXT
    By ActionR32 in forum 4-Tec Performance
    Replies: 4
    Last Post: 07-04-2005, 06:16 PM
  4. 04 RXP - Leak into Hull thru VTS
    By joeg in forum 4-Tec Performance
    Replies: 7
    Last Post: 07-01-2005, 02:21 AM
  5. RXP VTS Question
    By 1FastTrespiper in forum 4-Tec Performance
    Replies: 4
    Last Post: 05-08-2005, 10:53 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts