Results 1 to 6 of 6
  1. #1

    Question 1996 sl700 stator harness

    Dose any one no the right harness routing for the stator wiring, under the engine, by the stater than streight back??????? any pictures, directions, anything that would help would be great... bought the machine torn apart
    putting updated ignition system in... PLEASE HELP..


  2. #2
    la90043's Avatar
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    Los Angeles
    Posts
    1,201
    yup straight back under the motor mount under the drive shaft too.

  3. #3
    casey67's Avatar
    Join Date
    Sep 2006
    Location
    Lemont,IL
    Posts
    2,571
    +1
    35
    On my 96 SL700's ,the harness runs around the front cover ( down low.under the oil pump) then joines the other wires on the right side of the hull,there are 2 clips that hold the harnesses. Then back to the electrical box (also on the right side )

  4. #4
    la90043's Avatar
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    Los Angeles
    Posts
    1,201
    Your best bet is to run the harness in the route that is the safest and cleanest position as possible. Away from and moving parts. Such as the drive shaft and especially the oil pimp. Get it caught at the oil pump and it will cease to pump. So just route it carefully. Use ties too if you wish.

  5. #5
    casey67's Avatar
    Join Date
    Sep 2006
    Location
    Lemont,IL
    Posts
    2,571
    +1
    35
    Quote Originally Posted by la90043 View Post
    oil pimp.
    Dude,you said oil pimp.

  6. #6
    la90043's Avatar
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    Los Angeles
    Posts
    1,201
    .........LOL................Hmm maybe there is such a thing huh?

    Quote Originally Posted by casey67 View Post
    Dude,you said oil pimp.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. 1996 SL700 stator
    By dsabrgeorge in forum Polaris Open Discussion
    Replies: 1
    Last Post: 07-20-2009, 10:54 PM
  2. 1996 SL700 speedometer???
    By sebas54 in forum Polaris How To & FAQs
    Replies: 5
    Last Post: 04-20-2009, 03:04 PM
  3. 1996 SL700 & trailer $800
    By awd98tsi in forum Polaris Classifieds
    Replies: 2
    Last Post: 08-28-2008, 12:43 PM
  4. 1996 SL700 Starting Problem
    By maineak1970 in forum Polaris How To & FAQs
    Replies: 17
    Last Post: 06-25-2008, 10:36 PM
  5. WTB: CDI for a 1996 SL700
    By maineak1970 in forum Polaris Classifieds
    Replies: 3
    Last Post: 06-02-2008, 05:40 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •