Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    Bruins's Avatar
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Holland, MI
    Posts
    81

    Exclamation VX110 Charging issues?

    I am working on a rental 2006 VX110, and after a couple of minutes of riding the beeper and light on the dach start flashing and beeping.

    My first thought was the voltage regulator so we replaced that and charged the battery and it still does it.

    Does anyone know if the diagnostic computer you can buy from RIVA work well for these issues?

    Any advice?


  2. #2
    Bruins's Avatar
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Holland, MI
    Posts
    81
    we replaced the rectifier and it still wouldn't charge so we replaced the stator and still not charging. Any help would be nice.

    thanks

  3. #3
    SHOBiz's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    Wylie, Texas
    Posts
    3,577
    Quote Originally Posted by Bruins View Post
    we replaced the rectifier and it still wouldn't charge so we replaced the stator and still not charging. Any help would be nice.

    thanks

    Although it shouldn't be, try another battery?

  4. #4
    any up date to this mine is doing the same thing. It just started recently

  5. #5
    Bruins's Avatar
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Holland, MI
    Posts
    81
    We replace the voltage regulator with a OEM one and it is working great, confirm that your stator is producing proper AC power.

  6. #6
    what should the voltage be when everything is working properly?

  7. #7
    Bruins's Avatar
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Holland, MI
    Posts
    81
    If i remember right above 13.2 to 14 VDC

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. never ending charging issue for my rxp 2007 215hp HELP!!
    By rami_13b in forum 4-Tec Performance
    Replies: 15
    Last Post: 09-12-2009, 08:40 PM
  2. '96 SL700 Charging issues
    By rshumaker in forum Polaris Open Discussion
    Replies: 8
    Last Post: 07-11-2009, 09:59 PM
  3. 96 GTI charging issues (Yes I've searched)
    By CynicCE in forum 2-Stroke Performance
    Replies: 2
    Last Post: 08-23-2008, 02:57 PM
  4. Help with VX110 Gauge Issue
    By JeffSki in forum Yamaha How To & FAQs
    Replies: 0
    Last Post: 04-02-2008, 02:41 PM
  5. Charging issue...
    By meeper in forum Sea Doo Open Discussion
    Replies: 4
    Last Post: 06-30-2006, 08:42 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •