Results 1 to 3 of 3
  1. #1

    Front motor mount pushed through the fiberglass

    96 xp
    anyone have a fix for a front motor mount that ripped out of the fiberglass and now pushed down into the foam 1/2 inch or so??

    Thanks


  2. #2
    Quote Originally Posted by hermie View Post
    96 xp
    anyone have a fix for a front motor mount that ripped out of the fiberglass and now pushed down into the foam 1/2 inch or so??

    Thanks
    How the hell did you manage that lol? I have been 8+ feet out of the water off of barge waves before and haven't even broken a mount?

    Sorry I can't answer your question, I would think you would have to reglass the mount though.

  3. #3
    have only owned it a month and a half but we have been going out in 4-6 footers and launching it pretty good

    the drive shaft and pto stripped so I replaced it thinking it wasn't greased also replaced the wear ring and rebuilt the pump, took it out to test it in calm water and it ran great then I turned on direction and gassed it and I heard the drive shaft slip again. I took it out of the water and I can lift the front of the motor up and down and the mount is sunk down in the foam of the haul. The motor is tilted down in the front. I want to try to fix it and make it stronger but to do it I have to pull the motor. Then I will have trouble lininig the mount up. I am going to try to pull the pipe and see if I can maybe do it with the motor in there.

    any help or ideas will be appreciated

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Just Installed Piranha Solid Front Motor Mount...
    By duramaxxed in forum Sea Doo Sport Boats
    Replies: 0
    Last Post: 07-27-2008, 09:19 PM
  2. gtx front motor mount bolt broken
    By flojo in forum Sea Doo Open Discussion
    Replies: 0
    Last Post: 07-08-2008, 10:30 PM
  3. rotax racing front motor mount
    By JimC in forum 4-Tec Performance
    Replies: 9
    Last Post: 04-27-2008, 04:48 PM
  4. Wanna get Pirahna Front Motor Mount is it necessary?
    By NeverEndn in forum 4-Tec Performance
    Replies: 42
    Last Post: 11-08-2007, 03:18 PM
  5. Front motor mount bolt looks wrong !!
    By MIARider in forum 4-Tec Performance
    Replies: 7
    Last Post: 09-20-2007, 10:41 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •