Results 1 to 4 of 4
  1. #1

    Starter engaged when battery connected GP 1200

    I had the engine out for a rebuild. I was ready to start it up so I connected the battery and it started turning over immediately. I`m thinking I may have got some wires crossed in the box. Anybody got any other ideas? Thanks.


  2. #2

    bump

    please help ????
    bump

  3. #3
    100 MILES OF HEAVEN AND I AM SMACK IN THE MIDDLE KEYZBUM's Avatar
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    JUST NORTH OF CUBA-- FL,KEYS
    Posts
    2,556
    +1
    39
    when were you last in the elec- box??
    wired wrong or bad soliniod....
    mattman

  4. #4
    found bad soliniod, thanks, the thing runs like a charm can't wait to get it out on the water. and i would like to thank my best friend, for all his help without him this rebuild would not have been possible, thanks again

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. 1998 yamaha gp 1200 engine getting no power with a new battery
    By Judd in forum Yamaha PWC Performance (2-stroke)
    Replies: 6
    Last Post: 05-17-2017, 12:57 AM
  2. 1993 SL 650 - engine cranking when battery connected
    By lemmer18 in forum Polaris Projects
    Replies: 4
    Last Post: 07-13-2016, 08:48 PM
  3. 97 gp 1200 hose connection
    By explorer6764 in forum Yamaha Old School Skis
    Replies: 3
    Last Post: 03-09-2010, 07:56 PM
  4. wtb gp 1200 r flywheel and starter motor
    By attila in forum Yamaha Classifieds
    Replies: 1
    Last Post: 05-04-2008, 08:08 AM
  5. GP 1200 / Raider 1100 guys; Battery relocation
    By J-ME in forum Yamaha Old School Skis
    Replies: 14
    Last Post: 07-05-2006, 09:14 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •