Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    Big K's son KeithKman's Avatar
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    Southern California
    Posts
    1,735

    2002 GTI SE heat sensor

    My buddy has a 2002 GTI SE. Ski was running fine and then the buzzer went solid on and wouldn't shut off when the ski was started. I disconnected the heat sensor on the head and the buzzer turned off. Ski ran fine. Head and exhaust weren't hot.

    Bad heat sensor?


  2. #2
    KrunchovXPL-GTX-RX's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Aiken, SC
    Posts
    1,391
    +1
    1
    Most likely Keith. I had one fail like that once, just stayed on as soon as the engine got the least bit warmed up. New sensor=fixed problem.

  3. #3
    Big K's son KeithKman's Avatar
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    Southern California
    Posts
    1,735
    Good to know. I'll let you know what happens.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Bought me a 2006 GTI SE
    By jnr4817 in forum 4-Tec Performance
    Replies: 277
    Last Post: 09-28-2011, 01:54 PM
  2. '07 GTI SE 155Hp
    By Bama_007 in forum 4-Tec Performance
    Replies: 9
    Last Post: 05-11-2008, 07:18 AM
  3. INtake grate for a 2006 GTI-SE
    By 2K2 LS1 in forum 4-Tec Performance
    Replies: 1
    Last Post: 04-16-2007, 06:13 PM
  4. GTI SE 155 vs. STX-15f vs. FX H.O.
    By Bama_007 in forum Yamaha PWC Performance (2-stroke)
    Replies: 6
    Last Post: 02-10-2007, 12:04 AM
  5. 80 MPH plus 2006 GTI/GTI SE
    By Sundance in forum 4-Tec Performance
    Replies: 3
    Last Post: 08-06-2006, 09:13 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •