Results 1 to 3 of 3
  1. #1

    Starter issues...first ski...first post!

    hey fellas this forum is so awesome lots of good info for us newbs! 93 Polaris SL 750 with a starter "click" issue...pulled the starter is tested good...easy ways to test things from there...any help would be awesome!


  2. #2
    2001 virage tx bossdog67's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    saskatchewan , canada
    Posts
    174
    did you check the solinoid ?? the click kind of sound like that may be your issue . follow the pos wire from battery , it should connect to it !! may be in your electrical box !!!

  3. #3
    Click avatar for tech links/info, donation request K447's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    near Toronto, Canada
    Posts
    36,569
    +1
    1,272
    Welcome

    Confirm that the battery is actually good.

    Connect multi-meter to battery, watch voltage when Start button is pressed. If battery voltage drops below 10.6 volts with Start button pressed, battery is not good.

    Click below for more useful info

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. FIRST post, FIRST Ski...PLEASE help GreenHulk
    By vincent vega in forum Open Discussion
    Replies: 14
    Last Post: 12-19-2013, 06:02 PM
  2. Aaahhh for my first post....
    By TX21 in forum Kawasaki Open Discussion
    Replies: 3
    Last Post: 05-14-2007, 06:42 AM
  3. My first post. I finally gpsed my Ultra 250X
    By TOQUICK250X in forum Kawasaki PWC Performance (4-stroke)
    Replies: 10
    Last Post: 04-17-2007, 12:52 PM
  4. My First Post
    By son-o-JAG in forum Sea Doo Open Discussion
    Replies: 27
    Last Post: 10-30-2006, 11:03 AM
  5. First post!
    By tfergusonracing in forum Yamaha Open Discussion
    Replies: 15
    Last Post: 09-09-2006, 11:52 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •