Results 1 to 10 of 10
  1. #1

    Long Beeps While Running?

    I have an RXP 05, and while I am running a long beeps sounds and motor goes down, after goes ok again, no message in the display, I push five times SET and no code. Need to push SET 5 times while beep sound?. I tried to change the exhaust temp sensor and it`s the same thing.
    What can I do? Please Help


  2. #2
    JFizzleJR's Avatar
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    FL
    Posts
    8,627
    +1
    807
    first thing to check is that you have more than 2 gallons of fuel to rule out the damn low fuel alarm. i'll leave the rest to the pros.

  3. #3

  4. #4
    Moderator Franko's Avatar
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    Dallas, Texas
    Posts
    3,829
    +1
    2
    When it beeps, does you display say anything like "oil" or "hi temp"? If not, check your battery connections.

  5. #5
    Been there and back! BDNJ's Avatar
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    Silver Bay, Toms River, N.J.
    Posts
    1,536
    possibility: Your lanyard connection could be coming a little loose. Make sure the metal connections at the end of the lanyard are making good contact with the lanyard post. Make sure the post itself isn't loose either.

    The long beep could be the lanyard reconnecting.

    Brendan

  6. #6
    Been there and back! BDNJ's Avatar
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    Silver Bay, Toms River, N.J.
    Posts
    1,536
    Try your learning key and see if it happens with that one.

  7. #7
    HOSS's Avatar
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Kenner, LA
    Posts
    4,759
    +1
    29
    Going into limp mode would be oil or water.

  8. #8

    Question

    No mesage, I will try something this weekend. Thanks

  9. #9

    Smile

    Dear friends, the problems maybe was the dess key, I have cleaned it and now runs ok. I have tried with the learning key and run ok too. I will made anther DESS KEY. Thanks from SPAIN

  10. #10
    Been there and back! BDNJ's Avatar
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    Silver Bay, Toms River, N.J.
    Posts
    1,536

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Replies: 22
    Last Post: 06-16-2012, 02:47 PM
  2. Speedster 150 - single beep while running
    By minidriver in forum Sea Doo Sport Boats
    Replies: 4
    Last Post: 07-19-2011, 06:39 PM
  3. long high speed run, look what happen to my exhaust hose
    By andy95'slx780 in forum Polaris Open Discussion
    Replies: 7
    Last Post: 08-28-2007, 11:27 PM
  4. blank display & long beep (cant start the engine)
    By dre23 in forum 4-Tec Performance
    Replies: 4
    Last Post: 06-19-2007, 03:37 AM
  5. oil warning and a long beep
    By daverxp4 in forum 4-Tec Performance
    Replies: 4
    Last Post: 08-14-2006, 03:25 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •