Results 1 to 10 of 10
  1. #1

    RXP start switch ?

    My friend has a 04 RXP that he bought new.Yesterday at the local lake when I was riding it I went to start it and when you pushed on the start button nothinh happened.I unpluged the lanyard and pluged it back in and it still did nothing.On about the 3rd. try it started.It has never done that before.It did that a couple of times that day.Has anyone ever had this happen.


  2. #2
    mbaseball3's Avatar
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    stockton, ca
    Posts
    748
    +1
    21
    when you put the key on does it beep? gauge light up? fuel prime?

  3. #3
    xBigDaddyx117's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Florida
    Posts
    366
    yeah cause If not, I'd say its the button.

  4. #4
    rangermtb5's Avatar
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    North Jersey
    Posts
    4,473
    +1
    58
    I think I have a button I could hook you up with, if that's the case.

  5. #5
    does it beep? no beep = bad button or bad connection behind it....

  6. #6
    Sorry for taking so long to reply but got off pc after posting.Now to answer the question.Yes it does beep and the gauge come on.Like I said this does not do it every time.It just started doing this.

  7. #7
    mbaseball3's Avatar
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    stockton, ca
    Posts
    748
    +1
    21
    Quote Originally Posted by sylvan View Post
    Sorry for taking so long to reply but got off pc after posting.Now to answer the question.Yes it does beep and the gauge come on.Like I said this does not do it every time.It just started doing this.
    now when it beeps does it beep twice? 3 times?

  8. #8
    Gotta love this sport! 05Limited's Avatar
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    Stockton, CA
    Posts
    2,677
    +1
    4
    By your description of the symptoms, it is most likely a bad starter solenoid.

  9. #9
    dude, ive had that same problem......but it doesnt do it very often.......(it finally starts tho when it acts up......) its got me stumped.........but until one day when i try it 20 times and it doesnt work....oh well.......keep riding till the button dies.

  10. #10
    Banned User
    Join Date
    Sep 2007
    Location
    USA
    Posts
    22
    It's the solenoid for sure.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. 04 RXP Starting problem
    By GTGRXP in forum 4-Tec Performance
    Replies: 10
    Last Post: 08-06-2007, 07:01 AM
  2. 07 RXP starting
    By junior in forum 4-Tec Performance
    Replies: 0
    Last Post: 07-30-2007, 12:34 AM
  3. best place for rxp bildge switch,pump thru hull
    By daverxp4 in forum Sea Doo Open Discussion
    Replies: 8
    Last Post: 07-12-2006, 09:50 PM
  4. 05 RXP Starting problems
    By Cody Townsend in forum Sea Doo Open Discussion
    Replies: 9
    Last Post: 05-09-2006, 05:51 PM
  5. 04 RXP Starting problem/question...
    By BLOWNRXP in forum Sea Doo Open Discussion
    Replies: 10
    Last Post: 06-01-2005, 10:14 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •