Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 10 of 11
  1. #1

    03 gp1300 problem

    my 03 gp1300 starts up fine and it idle's fine but when you try to give it some throttle it will bog down as if you choked it. If you hold the throttle wide open it will rev right up like it's suppose to but if the throttle is not at idle or wide open it will bogg like the choke is on. Any thoughts?


  2. #2
    RHeller1's Avatar
    Join Date
    May 2008
    Location
    Minnesota
    Posts
    192
    how many hours? Have the carbs been cleaned? compression check out ok?

  3. #3
    Happily Self-Employed WFO's Avatar
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    Houston, Texas
    Posts
    12,800
    +1
    449
    have you tried it in the water yet?

  4. #4
    WATER WOODY's Avatar
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Minden, Nevada, United States
    Posts
    10,664
    +1
    11
    Quote Originally Posted by WFO View Post
    have you tried it in the water yet?

  5. #5
    WATER WOODY's Avatar
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Minden, Nevada, United States
    Posts
    10,664
    +1
    11
    Quote Originally Posted by RHeller1 View Post
    how many hours? Have the carbs been cleaned? compression check out ok?

    EFI....no carbs (unless it was converted to carbs)

  6. #6
    It is efi and i havent tried it in the water

  7. #7
    Happily Self-Employed WFO's Avatar
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    Houston, Texas
    Posts
    12,800
    +1
    449
    Quote Originally Posted by ctct2118 View Post
    It is efi and i havent tried it in the water
    drop her in and see

  8. #8
    Hydrotherapy's Avatar
    Join Date
    Sep 2006
    Location
    The Rock
    Posts
    3,347
    +1
    17
    Danger mouse's 06 runs like a real pig on trailer she coughs and farts and wont rev up well,but in the water she is super fly..as wfo said drop her in the drink and give it a go.....

  9. #9
    Nothin' runs like a Deere IowanGPR's Avatar
    Join Date
    Sep 2006
    Location
    Waterloo, IA
    Posts
    1,608
    i think every motor is going to run differently but no 2stroke 3cylinder will run smoothly

  10. #10
    Yeah putting it in the water worked. thanks WFO

Page 1 of 2 1 2 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. 03 GP1300 looking for a Cylinder jug and new piston. Anyone have one?
    By pnkrckchiro in forum Yamaha PWC Performance (2-stroke)
    Replies: 0
    Last Post: 07-08-2011, 01:47 PM
  2. WTB 03 GP1300 R Meter
    By mjet in forum Yamaha Classifieds
    Replies: 0
    Last Post: 05-13-2011, 09:05 AM
  3. 03 gp1300 blew up
    By agk583 in forum Yamaha Open Discussion
    Replies: 1
    Last Post: 07-09-2010, 03:12 PM
  4. FS May be parting 03 GP1300
    By porschemaniac in forum Yamaha Classifieds
    Replies: 9
    Last Post: 09-26-2009, 12:20 AM
  5. Yamaha GP1300 Problem
    By thierdiop in forum Yamaha PWC Performance (2-stroke)
    Replies: 1
    Last Post: 06-22-2009, 08:25 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •