Results 1 to 10 of 10

Thread: Please help.

  1. #1
    El Tartaro luismendez25's Avatar
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    Orlando, Fl
    Posts
    555

    Please help.

    Went out to the lake today and the ski was running fine.All of a sudden when im about to leave going WOT to the dock ski gives me a Check engine beep and shuts off.After that tried to start and it wont start flywheel feels like its engaging but wont start.Any feedback please.


  2. #2
    Site Admin Green Hulk's Avatar
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    Morgan City, LA
    Posts
    36,398
    +1
    2,524
    Luis, is the engine turning over?

  3. #3
    CRAZEDRXP's Avatar
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    PHILADELPHIA
    Posts
    843
    Could be a shitload of things .. starter , starter solonoid , bad lanyard/post.. battery connections .. ive also seen 2 bad start/stop switches in the last 2 weeks..possibly a fuel pump also ... under waranty?? do u have a fuel gauge?

  4. #4
    El Tartaro luismendez25's Avatar
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    Orlando, Fl
    Posts
    555
    yes the motor is turning over.

  5. #5
    El Tartaro luismendez25's Avatar
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    Orlando, Fl
    Posts
    555
    No warranty crazed. Do you mean a a fuel guage to check if its running lean?

  6. #6
    El Tartaro luismendez25's Avatar
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    Orlando, Fl
    Posts
    555
    Jerry do you think with the mod that i did to the waterbox which was stripped the whole thing on the inside and shortened it eliminating the resonator and putting it direct to the thru-hull exhaust could have caused it to run to lean blowing up the motor?

  7. #7
    CRAZEDRXP's Avatar
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    PHILADELPHIA
    Posts
    843
    Nope .. to check fuel pressure

  8. #8
    CRAZEDRXP's Avatar
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    PHILADELPHIA
    Posts
    843
    Do u know how to do a compression or leak down test?

  9. #9
    El Tartaro luismendez25's Avatar
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    Orlando, Fl
    Posts
    555
    im taking it to the mech on monday cuz i dont have a compression gauge.Do you think it might have been lean?

  10. #10
    Site Admin Green Hulk's Avatar
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    Morgan City, LA
    Posts
    36,398
    +1
    2,524
    Quote Originally Posted by luismendez25
    Jerry do you think with the mod that i did to the waterbox which was stripped the whole thing on the inside and shortened it eliminating the resonator and putting it direct to the thru-hull exhaust could have caused it to run to lean blowing up the motor?
    No!

    Have a compression check done.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. '05 Rxp Problem Please Help
    By WannabeGoing80 in forum 4-Tec Performance
    Replies: 2
    Last Post: 07-16-2006, 03:02 PM
  2. 4-Seater jetski with Mercury Jet Propulsion... please help
    By Shibby1485 in forum Sea Doo Open Discussion
    Replies: 3
    Last Post: 09-19-2005, 02:18 PM
  3. Please Help!!!!!!!!
    By RXP215 in forum 4-Tec Performance
    Replies: 3
    Last Post: 08-15-2005, 10:09 AM
  4. CHEWED UP SOME ROPE TODAY PLEASE HELP
    By PAINKILLER in forum Sea Doo Open Discussion
    Replies: 9
    Last Post: 07-07-2005, 02:14 PM
  5. PLEASE HELP MUSIC DOWNLOADING
    By CRAZEDRXP in forum Sea Doo Open Discussion
    Replies: 11
    Last Post: 07-05-2005, 09:28 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •