Results 1 to 5 of 5
  1. #1

    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Christchurch/ New Zealand
    Posts
    3

    Water temp sensor...

    Just installed d plate but while doing so I pulled out the two wires running into the water temp sensor. Now my ski won't start. Is it because of these wires? or have I done something else? New memeber- help guys.


  2. #2
    THE PLATE MAN JIM'S PERFORMANCE's Avatar
    Join Date
    Nov 2005
    Posts
    6,194
    +1
    536
    Change the water temp sensor and the ski will start.

  3. #3
    steach's Avatar
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    Rock Tavern, NY
    Posts
    3,174
    +1
    174
    I almost did the same thing. R&D should amend there instructions to unplug this sensor as well as egt sensor.

  4. #4

    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Christchurch/ New Zealand
    Posts
    3
    Thanks,will order a new one.

  5. #5
    Happily Self-Employed WFO's Avatar
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    Houston, Texas
    Posts
    12,801
    +1
    450
    Welcome 06GPR !!!

    Jims right on the money.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. exhaust water temp sensor
    By born riding in forum Kawasaki PWC Performance (4-stroke)
    Replies: 2
    Last Post: 08-18-2008, 11:34 PM
  2. WTB water temp sensor
    By ecpChris in forum Yamaha Classifieds
    Replies: 18
    Last Post: 05-29-2008, 10:28 AM
  3. Replies: 1
    Last Post: 04-30-2008, 10:29 PM
  4. Water temp sensor
    By MPower in forum Yamaha PWC Performance (2-stroke)
    Replies: 4
    Last Post: 03-17-2008, 04:01 PM
  5. 2007 seadoo speedster Water temp sensor not accurate?
    By fugazi in forum Sea Doo Sport Boats
    Replies: 3
    Last Post: 12-28-2007, 01:24 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •