Results 1 to 7 of 7
  1. #1

    plz help with my slt 780 overheating

    HI ive just purchased a polaris slt 780 approx 12years old it runs fine for about 10mins then seems to over heat & go on to tick over, then take the seat off & it runs fine! any ideas?? p.s do u know where i can get a cd manual for it from many thanx


  2. #2

  3. #3
    Click avatar for tech links/info, donation request K447's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    near Toronto, Canada
    Posts
    36,575
    +1
    1,272
    Welcome

    Click below for useful info

    What do you mean by tick-over?

    If you remove the seat, do you mean it immediately recovers and runs at full power?

    Any red warning lamp or messages on the MFD display?

    Polaris Fuji (blue) engine

  4. #4
    HI thanx for reply
    there is a red light in middle of display which is on the whole time even when its not running!
    It goes fine for approx 10 mins then goes to idle/ tick over with no response on the trottle but as soon as the seat is taken off it recovers right away to full power.

  5. #5
    Click avatar for tech links/info, donation request K447's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    near Toronto, Canada
    Posts
    36,575
    +1
    1,272
    Quote Originally Posted by uk-shirty View Post
    ... there is a red light in middle of display which is on the whole time even when its not running!...
    Does the rest of the MFD display work normally?

    Unplug the MFD connector behind the display, and see if that makes any difference.

    Multi-Function Display (MFD)

  6. #6
    seaobin's Avatar
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    Raleigh, North Carolina, United States
    Posts
    1,573
    +1
    1
    sounds like an exhaust leak. not getting any air

  7. #7
    SPEED KILLS, BUT YOU GET THERE QUICKER Keddano's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Cedar Rapids,Iowa
    Posts
    6,381
    +1
    23
    Quote Originally Posted by uk-shirty View Post
    HI thanx for reply
    there is a red light in middle of display which is on the whole time even when its not running!
    It goes fine for approx 10 mins then goes to idle/ tick over with no response on the trottle but as soon as the seat is taken off it recovers right away to full power.
    Tick over? Over here in N.America,we are losing the referance. Sorta like a Torch is called a Flashlight here. Seaobin maybe right on,or you may have a fuel supply problem. Can you run it for a long time with the seat off?

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Please Help Me With My 1996 780 SLX
    By nick072010 in forum Polaris PWC Performance
    Replies: 262
    Last Post: 07-15-2012, 10:01 PM
  2. need help with my 96 polaris 700 slt??
    By andy92 in forum Polaris Open Discussion
    Replies: 1
    Last Post: 08-26-2009, 06:25 AM
  3. Need help with my Aquatrax Plz!
    By BlueDiver in forum Honda Open Discussion
    Replies: 5
    Last Post: 06-14-2009, 05:46 PM
  4. Help with my problem
    By jbgpr in forum Yamaha PWC Performance (2-stroke)
    Replies: 3
    Last Post: 10-01-2006, 07:05 PM
  5. Help with my Advent
    By Robsauto2 in forum Yamaha PWC Performance (2-stroke)
    Replies: 14
    Last Post: 09-20-2006, 07:11 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •