Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    rxpblast's Avatar
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    Ocean City, MD
    Posts
    2,113

    washers went now a backfire!!

    We had an 07 gtx lmtd let go of the washers while in the ocean and then it started to backfire on him. The SC was re-built the washers were taken out of the screens. the ski cranks but takes about 3 times till it will fire! Ski idels fine everything sounds normal and as u rev it it still sounds fine. and then once it hits above 5,000 rpms it backfires like crazy. A code comes up for the crank sensor so we changed it and it still gives the code. any ideas of what could be wrong.


  2. #2
    rxpblast's Avatar
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    Ocean City, MD
    Posts
    2,113
    has anyone heard of this happening after washers go?

  3. #3
    Having Fun jp1300r's Avatar
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Florida
    Posts
    5,334
    +1
    261
    Hows the timing chain look? Cam sensor checked?

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. This is what I did after washers went out...
    By greens1098 in forum 4-Tec Performance
    Replies: 12
    Last Post: 04-04-2010, 02:46 PM
  2. Washers Went Today On My Boat
    By duramaxxed in forum Sea Doo Sport Boats
    Replies: 12
    Last Post: 07-09-2009, 04:17 PM
  3. changed the SC washers and now I lost some PRM's
    By Masterz in forum 4-Tec Performance
    Replies: 13
    Last Post: 07-21-2008, 10:28 AM
  4. crank washer went out!!!
    By flyboy in forum Yamaha PWC Performance (2-stroke)
    Replies: 32
    Last Post: 08-24-2007, 12:38 PM
  5. Jerry's (Green Hulk) Metal Washers Disintegrate - Now what?
    By RXPBeast in forum 4-Tec Performance
    Replies: 83
    Last Post: 07-18-2007, 05:54 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •