Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    pro12,txi,msx140 SMOKEWAGON's Avatar
    Join Date
    May 2007
    Location
    North Carolina
    Posts
    319

    Baaawwg, Baaawwwg

    My 00 PRO 1200 was running flat on it's ass, so I pulled the cards and went throgh them and look what was in the accelerator pump !!!!

    smokewagon
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails Click image for larger version. 

Name:	DSC00253.JPG 
Views:	47 
Size:	385.4 KB 
ID:	149622   Click image for larger version. 

Name:	DSC00254.JPG 
Views:	41 
Size:	483.9 KB 
ID:	149623   Click image for larger version. 

Name:	DSC00251.JPG 
Views:	31 
Size:	471.5 KB 
ID:	149624  


  2. #2
    She likes the bike. But the ski gets her wet!!!! xlint89's Avatar
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    Cleveland OH
    Posts
    17,329
    +1
    31
    Looks like Kedanno's chew. EWWWWW......

  3. #3
    Bing-A-Ding-Ding-Ding, Brrrrrap! Brrrrrrrrrap!!! Polaris_Nut#1's Avatar
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Pittsfield, MA
    Posts
    3,350
    +1
    26
    nasty

  4. #4
    SPEED KILLS, BUT YOU GET THERE QUICKER Keddano's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Cedar Rapids,Iowa
    Posts
    6,381
    +1
    23
    Quote Originally Posted by xlint89 View Post
    Looks like Kedanno's chew. EWWWWW......
    Wondered were I left it............

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •