Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    speedskixp's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    venice fl.
    Posts
    8,117
    +1
    120

    07 gauge cluster failure?

    Has anyone had there 07 gauge cluster fail? If so, do you know what caused it? Was it the cluster or a bad fuse? I'm thiinking about buying an 07 rxp and the cluster does not work according to the owner and before I drive 2 hrs to check it out I figured I would see if any of you have had this issue. Thanks


  2. #2
    RXP85's Avatar
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    IL
    Posts
    207
    I had my gauge cluster go out once due to bad grounds!

  3. #3
    speedskixp's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    venice fl.
    Posts
    8,117
    +1
    120
    Quote Originally Posted by RXP85 View Post
    I had my gauge cluster go out once due to bad grounds!
    Thanks. I've decided to pass on this one for other reasons anyway.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Fixed my 07 gauge cluster (water)
    By rxp steve in forum 4-Tec Performance
    Replies: 9
    Last Post: 06-22-2015, 06:51 PM
  2. Gauge cluster on '07 freaking out
    By PuprleNuprleGPR in forum Yamaha PWC Performance (2-stroke)
    Replies: 7
    Last Post: 06-12-2011, 11:25 AM
  3. WTB 07 up gauge cluster and gauge harness
    By Water4fire in forum Sea Doo Classifieds
    Replies: 0
    Last Post: 08-31-2010, 02:23 PM
  4. '07+ Digital Gauge Cluster Questions...
    By duramaxxed in forum Sea Doo Sport Boats
    Replies: 10
    Last Post: 08-05-2008, 08:03 AM
  5. 07 RXP gauge cluster
    By Superunatural in forum Sea Doo Open Discussion
    Replies: 0
    Last Post: 07-04-2008, 08:56 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •