Results 1 to 7 of 7
  1. #1

    Join Date
    Jul 2006
    Location
    Dallas
    Posts
    84

    Same damn P1116 code again

    Well picked up my SKI Friday and I thought this ENGINE CODE P1116 had been fixed but I guess it hasn't. Anybody have any ideas???


  2. #2
    EZ Dock of Long Island Shibby1485's Avatar
    Join Date
    May 2005
    Location
    Long Island, NY
    Posts
    9,464
    +1
    4
    p1116?

    or p0116?

  3. #3
    Site Admin Green Hulk's Avatar
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    Morgan City, LA
    Posts
    36,398
    +1
    2,524
    "Engine Temperature Sensor Functional Problem"

    Greg, was the temperature sensor replaced?

  4. #4

    Join Date
    Jul 2006
    Location
    Dallas
    Posts
    84
    No it wasn't Jerry. It definitely is P1116 BTW as far as the code displayed

  5. #5
    HOSS's Avatar
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Kenner, LA
    Posts
    4,761
    +1
    29
    You may want to clean all the connector plugs out. Works off of measured resistance. Corrosion in the plug will ccause more resistance or ohms. just an idea.

  6. #6
    EZ Dock of Long Island Shibby1485's Avatar
    Join Date
    May 2005
    Location
    Long Island, NY
    Posts
    9,464
    +1
    4
    well it would appear to me P1116 does not exist in BRP 4-tec Diagnostics

  7. #7

    Join Date
    Jul 2006
    Location
    Dallas
    Posts
    84
    Well I agree BUT it displays that code . It has to be a temperature related error tho. I put a another pump unit on the ski just to see if error code would go away but it doesn't so it is NOT pump related anyway. I am taking ski back to dealer today and he can hook up a scanner to it,

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Replies: 12
    Last Post: 12-20-2015, 05:29 AM
  2. Are all 4TEC Ignition Coils the same? Got P0353 code
    By radeon in forum 4-Tec Performance
    Replies: 0
    Last Post: 08-26-2014, 08:36 PM
  3. Walboro fuel pump po 232 damn xxx code
    By starter99 in forum 4-Tec Performance
    Replies: 1
    Last Post: 08-09-2011, 09:30 PM
  4. Damn Fault Code P1160
    By RXPT400 in forum 4-Tec Performance
    Replies: 46
    Last Post: 03-10-2008, 07:40 PM
  5. Error ENGINE code P1116
    By sr71bb in forum 4-Tec Performance
    Replies: 2
    Last Post: 08-15-2006, 09:13 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •