Results 1 to 4 of 4

Thread: MoTec GPS

  1. #1
    SHOBiz's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    Wylie, Texas
    Posts
    3,577

    MoTec GPS

    Okay, I have the GPS working thru the SDL display perfectly now. However, in the logging I only see latitude, longitude, and the number of satellites. No GPS Speed channel to log.

    What up?


  2. #2

    GPS

    Hi Shobiz

    On mine I went
    Functions
    Logging
    Add
    Miscellaneous Sensors
    GPS
    GPS Speed
    Right Arrow
    Ok

    Hope this helps

    Gary

  3. #3
    MoTeC Pete's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    Melbourne Australia
    Posts
    643
    +1
    28
    Quote Originally Posted by SHOBiz View Post
    Okay, I have the GPS working thru the SDL display perfectly now. However, in the logging I only see latitude, longitude, and the number of satellites. No GPS Speed channel to log.

    What up?
    Hi Shobiz
    I am sure Gary is on to it, GPS speed wont be logged.
    Simple fix

    This bit is for everyone including yourself,
    If at all possible please post you log file showing the problem or send it via PM.
    It greatly helps us to find your problem quickly and if posted publicly helps others as well.

    Cheers


  4. #4
    SHOBiz's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    Wylie, Texas
    Posts
    3,577
    Thanks guys. I have just been so busy working on projects on different rides I haven't focused on looking at the config of the logging on this. I think I need to do something similar to config the logging for the air temps before and after the intercooler as well.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. motec GPS to factory dash speedo?
    By born riding in forum Yamaha ECU Support
    Replies: 9
    Last Post: 06-28-2017, 04:07 PM
  2. FS Motec M130, Lvl2, GPS, WB and Fizzle IC
    By SilentShooter in forum Yamaha Classifieds
    Replies: 4
    Last Post: 05-19-2017, 08:22 PM
  3. FS FS: Motec M130 ECU, Wideband, & RaceGrade GPS + Upgraded Datalog
    By SilentShooter in forum Yamaha Classifieds
    Replies: 11
    Last Post: 03-23-2016, 07:13 PM
  4. MoTeC M130 with GPS does it feed speedometer?
    By SilentShooter in forum Yamaha ECU Support
    Replies: 13
    Last Post: 04-01-2015, 08:19 PM
  5. FS - Parts Brand New Motec M130 & LTC with Sensor & GPS
    By SilentShooter in forum Yamaha Classifieds
    Replies: 9
    Last Post: 08-24-2014, 05:12 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •