Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    2001 virage tx bossdog67's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    saskatchewan , canada

    Thumbs up battery issue solved

    I don't know if i am the only one who has this problem . ever disconnect your battery only to have the dam little nut fall out into the hull ?????

    no !! maybe i am the only duffas out there !! a buddy of mine found a simple little solution , maybe some others already know about it , or have other ideas , but i thought it was worthy of mention .

    take a zip tie and put it around the terminal , and cut off the tag , nut won't fall out . so simple !! no more cursing , or searching for the littel nut !! i attached a picture .

    thoughts or other ideas ????
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails Click image for larger version. 

Name:	DSCN0819.JPG 
Views:	30 
Size:	151.7 KB 
ID:	155275  

  2. #2
    Cliffy's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    ill be doing that to my battery when i get my new one, simple idea but it works

  3. #3
    Click avatar for tech links/info, donation request K447's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    near Toronto, Canada
    Quote Originally Posted by bossdog67 View Post
    ... thoughts or other ideas ????
    When you are done with using those troublesome old-school lead-acid batteries, switch to a factory sealed modern AGM type battery, like the Odyssey PC625

  4. #4
    Bing-A-Ding-Ding-Ding, Brrrrrap! Brrrrrrrrrap!!! Polaris_Nut#1's Avatar
    Join Date
    Aug 2006
    Pittsfield, MA
    Quote Originally Posted by bossdog67 View Post
    maybe i am the only duffas out there !!
    def done it tones of times

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Error Code 19 : Battery Incorrect Voltage, SOLVED
    By spaceman in forum Yamaha PWC Performance (2-stroke)
    Replies: 3
    Last Post: 09-20-2007, 02:22 PM
  2. Cavitation problem solved!!!!!
    By Rendog in forum Sea Doo Open Discussion
    Replies: 6
    Last Post: 05-21-2007, 08:22 PM
  3. Battery issue
    By polarispa in forum Polaris Open Discussion
    Replies: 1
    Last Post: 04-20-2007, 01:15 PM
  4. Battery issue
    By fastkaz in forum Yamaha PWC Performance (2-stroke)
    Replies: 7
    Last Post: 02-19-2007, 10:14 PM
  5. Solved Riva Level 2 Overheating Problem
    By RXDI2 in forum 4-Tec Performance
    Replies: 16
    Last Post: 07-11-2006, 05:03 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts