Results 1 to 6 of 6

Thread: i need help?

  1. #1

    Join Date
    Oct 2009
    Location
    miami
    Posts
    715

    i need help?

    i need help with a gtx limited 2007 215hp, my friend has a problem with his ski, as soon as u turn it on in the water the ski starts to vibrate however once u accelerate over 5000 rpm it runs smooth again and when its getting closer to the top end it starts vibrating again.i usually ride at 8060rpm and with this problem im only make it to 7800 rpm?
    Last edited by stevorxp007; 11-18-2009 at 07:57 PM.


  2. #2
    GOT BOOST? Dockside's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Ontario, Canada
    Posts
    3,879
    +1
    116
    Quote Originally Posted by stevorxp007 View Post
    i need help with a gtx limited 2007 215hp something, my friend has a problem with his ski, as soon as u turn it on in the water the ski starts to vibrate however once u accelerate over 5000 rpm it runs smooth again and when its getting closer to the top end it starts vibrating again.i usually ride at 8060rpm and with this problem im only make it to 7800 rpm?
    when ever down on rpms i always tell people to check the supercharger for a failure. It simple to check and rule out. pull the hose off and see if the impeller spins. sounds more like there something stuck in the prop though

  3. #3

    Join Date
    Oct 2009
    Location
    miami
    Posts
    715
    thats what i thought but he does not have anything in there i checked for him. can it be maybe there is damage to the wire ring?

  4. #4
    GOT BOOST? Dockside's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Ontario, Canada
    Posts
    3,879
    +1
    116
    worn wear ring wouldnt limit the rpms like that. Is there any cavatation?

  5. #5

    Join Date
    Oct 2009
    Location
    miami
    Posts
    715
    its shacking thats why its not the super charger, maybe its helping put the shaking would not be caused by the supercharger

  6. #6
    GOT BOOST? Dockside's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Ontario, Canada
    Posts
    3,879
    +1
    116
    I agree buy easy to check and rule out. It does sound like a pump problem My friend has a rxt-x and there were small rocks stuck in the pump and it vibrated like crazy but it would only idle and not get on plain due to the trashed wearring. Have you pulled the pump off? If not pull it off and have a good look at everything.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. new 05 RXT NEED HELP
    By RXPNJ in forum 4-Tec Performance
    Replies: 12
    Last Post: 07-03-2009, 12:16 PM
  2. NEED HELP URGENT(HULK) RXP DOWN
    By macattack in forum 4-Tec Performance
    Replies: 28
    Last Post: 11-22-2005, 02:39 PM
  3. My 2 RXP's need HELP!
    By Tube Master in forum 4-Tec Performance
    Replies: 21
    Last Post: 07-19-2005, 09:44 PM
  4. I need help remove stock intercooler
    By orc in forum 4-Tec Performance
    Replies: 3
    Last Post: 05-13-2005, 04:08 PM
  5. NEED HELP!!!!!
    By MartyRXP in forum 4-Tec Performance
    Replies: 11
    Last Post: 05-10-2005, 08:15 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •