Page 1 of 19 1 2 3 11 ... LastLast
Results 1 to 10 of 183
  1. #1
    BlackHawk's Avatar
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    AL
    Posts
    961
    +1
    2

    Need help AFR INJECTORS # not adding up

    Did some testing this morning with my AFR.....
    quick brake down of my mods RXP 06 RR ECU 50lb injectors Rude RRFPR upgraded fuel pump ET Race SC RR IC...

    Started idling around all good 12's at about 4k....then it starts drooping 11's all the way to 10.1 at 7200...does this sound right? I for sure thought I would be lean...it was in the low 70's temp this morning.
    Could I have a stuck injector on open?



  2. #2
    Eric Ocman's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    Cataula, Georgia, United States
    Posts
    4,700
    +1
    77
    You cant lean it out a bit with the RRFPR? If not try taking off the rrfpr and trying to see what happens.

    I would like to see it without the RRFPR.

  3. #3
    BlackHawk's Avatar
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    AL
    Posts
    961
    +1
    2
    Quote Originally Posted by Ocman View Post
    You cant lean it out a bit with the RRFPR? If not try taking off the rrfpr and trying to see what happens.

    I would like to see it without the RRFPR.
    Sorry I forgot to mention it's set at 58psi....yeah I can lean it out.

    Stock was about 13's idle.....12's at 4K...and high 13's at 6K...I stopped there...didn't want to risk it.

  4. #4
    Eric Ocman's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    Cataula, Georgia, United States
    Posts
    4,700
    +1
    77
    Most here seem to agree that high 13's are to lean so I guess you need it.

    Can you make it lower than 58 on one of those?

  5. #5
    speedskixp's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    venice fl.
    Posts
    8,117
    +1
    120
    It does seem strange. On an 04 boat with rr ecu, 50lb injectors, and an ET race we are needing over 80lbs of fuel pressure and need to run bigger injectors to get high 11s wot in low 80 degree weather. In the summer the 50s worked but not now. I'm not sure what the difference is between the 04-05 rr ecus and the 06 though.

  6. #6
    BlackHawk's Avatar
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    AL
    Posts
    961
    +1
    2
    Quote Originally Posted by speedskixp View Post
    It does seem strange. On an 04 boat with rr ecu, 50lb injectors, and an ET race we are needing over 80lbs of fuel pressure and need to run bigger injectors to get high 11s wot in low 80 degree weather. In the summer the 50s worked but not now. I'm not sure what the difference is between the 04-05 rr ecus and the 06 though.
    Yup that is my concern too!

    Adjusted it to 55psi

    idle (2K) its about 12.5
    4K about 12
    6K about 11.3
    7k about 10.7
    7500 about 10.2

    What the hell?

  7. #7
    speedskixp's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    venice fl.
    Posts
    8,117
    +1
    120
    Quote Originally Posted by BlackHawk View Post
    Yup that is my concern too!

    Adjusted it to 55psi

    idle (2K) its about 12.5
    4K about 12
    6K about 11.3
    7k about 10.7
    7500 about 10.2

    What the hell?
    Are you sure they are 50s? Have you checked the slip on the charger?

  8. #8
    BlackHawk's Avatar
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    AL
    Posts
    961
    +1
    2
    Quote Originally Posted by speedskixp View Post
    Are you sure they are 50s? Have you checked the slip on the charger?
    Your making me wonder now...might be 60lb....I think they look the same don't they?
    The charger is new...just pulled it out of the box...didnt check the slip...what should it be at? 17?

  9. #9
    Having Fun jp1300r's Avatar
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Florida
    Posts
    5,334
    +1
    261
    Maybe a dumb? Is that a ROTAX Racing ECU or RIVA Racing ECU?

  10. #10
    BlackHawk's Avatar
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    AL
    Posts
    961
    +1
    2
    Quote Originally Posted by jp1300r View Post
    Maybe a dumb? Is that a ROTAX Racing ECU or RIVA Racing ECU?

    Rotax

Page 1 of 19 1 2 3 11 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. 1999 genesis ficht injection, need help on injector
    By Hayszuki in forum Polaris Open Discussion
    Replies: 31
    Last Post: 06-20-2012, 09:09 PM
  2. 04 RXP (155 hours) Need Help On ECU not working correctly.
    By davidrxp in forum Sea Doo Open Discussion
    Replies: 0
    Last Post: 07-21-2010, 01:03 AM
  3. 04 RXP (155 hours) Need Help On ECU not working correctly.
    By davidrxp in forum 4-Tec Performance
    Replies: 0
    Last Post: 07-21-2010, 01:02 AM
  4. Need Help SL900 will not start
    By rickreeves1 in forum Polaris Open Discussion
    Replies: 12
    Last Post: 05-12-2008, 09:48 AM
  5. Need help with injectors
    By edvazquez in forum 4-Tec Performance
    Replies: 2
    Last Post: 07-29-2007, 01:56 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •