Results 1 to 9 of 9
  1. #1

    starting problem

    Hi
    when I try to start up my 2006 rxt, all I hear is a faint clicking coming from the front of the engine bay.
    I can try to start it a few times and it will start right up with no problems, only if the motor actually turns over.

    let me know what you guys think might be the cause of this
    thanks


  2. #2
    1-877-JET-PROS BigBoost's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    NJ
    Posts
    242
    +1
    10

    starting

    Quote Originally Posted by sumo500 View Post
    Hi
    when I try to start up my 2006 rxt, all I hear is a faint clicking coming from the front of the engine bay.
    I can try to start it a few times and it will start right up with no problems, only if the motor actually turns over.

    let me know what you guys think might be the cause of this
    thanks
    stater selonoid-relay

  3. #3
    is there a place that sells this or is it only sold at a dealer?

  4. #4
    1-877-JET-PROS BigBoost's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    NJ
    Posts
    242
    +1
    10

    stater relay

    Quote Originally Posted by sumo500 View Post
    is there a place that sells this or is it only sold at a dealer?
    Im shure you can get it on here email jerry.

  5. #5
    thanks alot BigBoost.
    i guess i spelled solenoid wrong lol
    thats why it didnt come up using the search function.

  6. #6
    1-877-JET-PROS BigBoost's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    NJ
    Posts
    242
    +1
    10

    stater relay

    Quote Originally Posted by sumo500 View Post
    thanks alot BigBoost.
    i guess i spelled solenoid wrong lol
    thats why it didnt come up using the search function.
    ok good luck they updated them a few times because they suck so bad but the new 1s are good.

  7. #7
    canadian iceman
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    medicine hat, alberta, canada
    Posts
    627
    +1
    22
    be sure your battery is good and charged...sounds like it's low to me

  8. #8
    the battery is putting out a good 12Vs

  9. #9
    I have a 2005 Rxp and it got flipped and filled with water and the water set inside for a couple weeks cause my little cousins never told anyone they flipped it. An then I tolld it and got the engine flushed and got new oil and filter put in. And now when you put the key on it make a long loud beep and now of the gauges wont come on and the start button doesnt work. But you can ground out the silinoid and it will turn over perfectly but it isnt firing cause of the gauges not working so in want start. The dealership told me it was the ECU so I bought a new one and I still have the same problem anyone have any ideas what it could be. Thanks Michael

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. 99 sea doo starting problems
    By tom in forum Sea Doo Open Discussion
    Replies: 0
    Last Post: 07-02-2006, 09:30 PM
  2. 1200xll starting problem
    By hammerdog57 in forum Yamaha PWC Performance (2-stroke)
    Replies: 9
    Last Post: 06-27-2006, 08:08 PM
  3. 05 RXP Starting problems
    By Cody Townsend in forum Sea Doo Open Discussion
    Replies: 9
    Last Post: 05-09-2006, 05:51 PM
  4. '01 Xlt 1200 Hot Start Problem
    By belgianhead in forum Yamaha PWC Performance (2-stroke)
    Replies: 2
    Last Post: 05-09-2006, 11:08 AM
  5. 04 RXP Starting problem/question...
    By BLOWNRXP in forum Sea Doo Open Discussion
    Replies: 10
    Last Post: 06-01-2005, 10:14 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •