Results 1 to 4 of 4

Thread: Vipec?

  1. #1
    Having Fun jp1300r's Avatar
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Florida
    Posts
    5,334
    +1
    261

    Vipec?

    Maybe Jerry knows. Is RIVA working on a Vipec ECU set up for SD?


  2. #2
    Site Admin Green Hulk's Avatar
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    Morgan City, LA
    Posts
    36,398
    +1
    2,524
    They are not going to be making one. Only for the Yamaha SHO engines.

  3. #3
    Having Fun jp1300r's Avatar
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Florida
    Posts
    5,334
    +1
    261
    Thanks! For the quick reply. Jerry.

  4. #4
    Banned User
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Reading PA
    Posts
    1,670
    its this setup better then the Motec?

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. RIVA ViPEC ECU Manager website is launched
    By Green Hulk in forum Yamaha PWC Performance (4-stroke)
    Replies: 5
    Last Post: 03-01-2010, 09:28 PM
  2. Anybody running the Vipec? Results?
    By tsho in forum Yamaha PWC Performance (4-stroke)
    Replies: 64
    Last Post: 12-21-2009, 03:23 PM
  3. Riva/Vipec
    By tobbe sweden in forum Yamaha PWC Performance (4-stroke)
    Replies: 1
    Last Post: 10-15-2009, 08:17 AM
  4. ViPEC or Motec
    By 2fast4u in forum Yamaha PWC Performance (4-stroke)
    Replies: 17
    Last Post: 09-25-2009, 09:26 AM
  5. New RIVA/ViPEC ECU is ready to order
    By Green Hulk in forum Yamaha PWC Performance (4-stroke)
    Replies: 16
    Last Post: 09-21-2009, 11:15 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •