Results 1 to 7 of 7
  1. #1

    Join Date
    May 2005
    Location
    Minneapolis
    Posts
    763
    +1
    26

    Found My Problem

    Bought a 07' RXT with 20 hours on it- just serviced by the dealer. Took it out and it was missing and down on RPM's it would surge alot. Thought the plugs were bad. Not. Coils. Not. Sensors. Not.


    Tested the intercooler - it had been leaking. Plugged the intercooler lines and took it out - worked almost perfect (my 4th rxp/t) . Took the intercooler out last night - holy shi# . The previous owner lived on salt water and must not have flushed it - Everything else was spotless including a stainless wear ring. Aside from that I like the t's over the p's

    Happy riding.

    Tim
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails Click image for larger version. 

Name:	Intercooler.jpg 
Views:	74 
Size:	36.2 KB 
ID:	165678  


  2. #2
    Moderator RX951's Avatar
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    League City, Texas
    Posts
    16,066
    +1
    23
    good find

  3. #3
    GOT BOOST? Dockside's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Ontario, Canada
    Posts
    3,879
    +1
    116
    time to upgrade...

  4. #4
    Nothin' better than Doo'in it! BigDaddyRXP's Avatar
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Tampa Bay, FL
    Posts
    9,202
    +1
    673
    Wanna buy a direct replacement... always flushed when in salt ...

  5. #5
    speedskixp's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    venice fl.
    Posts
    8,117
    +1
    120
    Quote Originally Posted by bigdaddyRXP View Post
    Wanna buy a direct replacement... always flushed when in salt ...
    I'll sell 3 for the price of 1.

  6. #6

    Join Date
    May 2005
    Location
    Minneapolis
    Posts
    763
    +1
    26
    This one i'm leaving stock

    I have a spare stock one and a spare XS -

    My mother taught me to always flush.....

    Happy Day

  7. #7
    Chicago RXP'er Jaronk56's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    Chicago
    Posts
    465
    Holy crap!

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. IBR Module Error and codes--found my problem
    By surferd15 in forum 4-Tec Performance
    Replies: 27
    Last Post: 07-09-2017, 03:51 PM
  2. Found my problem for torched #3 cylinder on ported GPR. New jug?
    By Avi8tor in forum Yamaha PWC Performance (2-stroke)
    Replies: 4
    Last Post: 07-31-2012, 01:05 PM
  3. Think I might have found my problem
    By Pettee in forum 4-Tec Performance
    Replies: 4
    Last Post: 09-08-2006, 10:29 PM
  4. found my problem rpms
    By benny in forum Yamaha PWC Performance (2-stroke)
    Replies: 6
    Last Post: 04-20-2006, 08:52 PM
  5. Found my Problem with My RXP after Service.
    By Water4fire in forum 4-Tec Performance
    Replies: 5
    Last Post: 06-20-2005, 03:12 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •