Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 10 of 17
  1. #1
    espritonsevas's Avatar
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Miami,Fl.
    Posts
    388

    GP1200R, Shaking a bit? any ideas?

    The ski is shaking a little more then it used to? I think its the motor mounts since they havent been changed since pretty much i bought the ski, could the shaking be anything else?


  2. #2
    Flying Scotsman's Avatar
    Join Date
    May 2006
    Location
    IllINOIS
    Posts
    6,514
    +1
    4
    The rubber dampner in the pto coupler

  3. #3
    WATER WOODY's Avatar
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Minden, Nevada, United States
    Posts
    10,664
    +1
    11
    All rpm's?

  4. #4
    espritonsevas's Avatar
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Miami,Fl.
    Posts
    388
    Yes it has, but the motor mounts looked ok supposedly, which probably means they werent too good. What is this rubber dampner, I am not the best with the mechanics end, but am decent with my hands lol. She seems to run good, but seems a little louder maybe? and just shakes more. I Think it seems louder b/c I am making it like that though.

  5. #5
    espritonsevas's Avatar
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Miami,Fl.
    Posts
    388
    all rpms? Its revving, and idles?? not sure if thats what your asking.

  6. #6
    WATER WOODY's Avatar
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Minden, Nevada, United States
    Posts
    10,664
    +1
    11
    Does it shake at all rpm's?

  7. #7
    Flying Scotsman's Avatar
    Join Date
    May 2006
    Location
    IllINOIS
    Posts
    6,514
    +1
    4
    It could be out of alignment,the dampner is between the motor and the driveshaft its rubber and is in between 2 couplers.

  8. #8
    Flying Scotsman's Avatar
    Join Date
    May 2006
    Location
    IllINOIS
    Posts
    6,514
    +1
    4
    When the engine is removed it needs to be aligned when puting it back in.

  9. #9
    espritonsevas's Avatar
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Miami,Fl.
    Posts
    388
    I wouldnt be able to tell if it shaked at all rpms, when I ride it though and you get up to speed, seems to be as smooth as before with no issues. I havent really revved it on the trailer as I dont like to do that, but once it gets out of idle, it seems to smooth out.

    It has gotten a little worse from when the motor was rebuilt so your saying, it might be out of alignment?

  10. #10
    Flying Scotsman's Avatar
    Join Date
    May 2006
    Location
    IllINOIS
    Posts
    6,514
    +1
    4
    It may be or the dampner might be missing a finger or two.Look down in the hull for any rubber pcs.

Page 1 of 2 1 2 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Trailer Problem - Any Ideas?
    By Jarrett in forum Sea Doo Open Discussion
    Replies: 27
    Last Post: 05-22-2013, 03:31 PM
  2. GP1200r no compression in one cylinder? Any ideas?
    By joelpob in forum Yamaha PWC Performance (2-stroke)
    Replies: 15
    Last Post: 01-25-2010, 09:59 PM
  3. New RR IC still not helping, any ideas ????
    By 1 FAST VE in forum 4-Tec Performance
    Replies: 30
    Last Post: 08-24-2005, 09:41 PM
  4. Was not impressed with new IC any ideas??
    By 1 FAST VE in forum 4-Tec Performance
    Replies: 21
    Last Post: 07-10-2005, 11:15 AM
  5. Any ideas for a club name??
    By SuzanGPR in forum Sea Doo Open Discussion
    Replies: 21
    Last Post: 05-14-2005, 08:26 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •