Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 10 of 15

Thread: helpp

  1. #1

    help info ctr stop working

    my rxpx filled with water other day completed boil down procedure and got all the water out of the engine however now through cranking the engine to pump water out the display wont work???
    display fires up goes thru diagnostic mode enters the home screen for 5 secs then shuts down.can anyone help?


  2. #2
    go fast jump high gtx-x2's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    palm bay fl
    Posts
    137
    take it out of the ski and open it up and let it dry out just like any normal electronic's that might work.

  3. #3
    water didnt actually get up to the display just around engine

  4. #4
    GOT BOOST? Dockside's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Ontario, Canada
    Posts
    3,879
    +1
    116
    unplug and dry out ALL connection and see if that helps.

  5. #5
    tried unplugging all connections but it seems to be an electrical problem.we did crank it for a fair wile to get the water out tho

  6. #6
    GOT BOOST? Dockside's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Ontario, Canada
    Posts
    3,879
    +1
    116
    Quote Originally Posted by waldo View Post
    tried unplugging all connections but it seems to be an electrical problem.we did crank it for a fair wile to get the water out tho
    yup so dry out all the electrical and see if that works...

  7. #7
    rxp12's Avatar
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    NC
    Posts
    113
    Quote Originally Posted by waldo View Post
    my rxpx filled with water other day completed boil down procedure and got all the water out of the engine however now through cranking the engine to pump water out the display wont work???
    display fires up goes thru diagnostic mode enters the home screen for 5 secs then shuts down.can anyone help?
    i might be wrong so someone correct me but i think ive heard of spraying wd40 in your connectors to make better contact this might help bring the gauge back on

  8. #8
    ok it seems to be ecm related it wont comunicate with buds either...
    new ecm???

  9. #9
    anyone?????

  10. #10
    Quote Originally Posted by waldo View Post
    ok it seems to be ecm related it wont comunicate with buds either...
    new ecm???
    won't communicate with BUDsystem either That means you have it in a dealer and thier BUDS won't work on it is this correct?............I am confused

Page 1 of 2 1 2 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Need helpp on my rxp
    By raul466 in forum Sea Doo Open Discussion
    Replies: 1
    Last Post: 06-20-2010, 02:40 PM
  2. **Helpp**
    By Rt-HemiBoY in forum Yamaha PWC Performance (2-stroke)
    Replies: 3
    Last Post: 05-01-2010, 09:00 PM
  3. !!--Im new and need Helpp Thanks
    By Rt-HemiBoY in forum Yamaha PWC Performance (2-stroke)
    Replies: 5
    Last Post: 03-29-2010, 09:24 PM
  4. Beerdart Helpp
    By cyrilcouchman in forum Polaris How To & FAQs
    Replies: 4
    Last Post: 07-14-2009, 05:59 PM
  5. 2008 Kawasaki STX-15F Impeller? PLEASE HELPP!!!
    By Dallasmavs69 in forum Kawasaki PWC Performance (4-stroke)
    Replies: 1
    Last Post: 06-09-2008, 03:45 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •