Results 1 to 4 of 4
  1. #1

    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Holland PA
    Posts
    239
    +1
    2

    Problem with 2003 GP1300R Please help

    I just bought a 2003 GP1300R. Starts and runs but doesnt idle. Also when i put it into the water it bogs and doesnt run right. I pulled out the plugs The front cylinder was fine but the middle and rear cylinder had some water beads on the plugs. The ski was not winterized but left in a heated basment, has riva heads with the stock head gasket, and has one year old pre mixed has. Just wanted to see what the problem could be i think its the gas but im not sure. could it be the fule injectors, a bad head gasket, or anything else?


  2. #2

    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Holland PA
    Posts
    239
    +1
    2
    .

  3. #3
    WATER WOODY's Avatar
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Minden, Nevada, United States
    Posts
    10,664
    +1
    11
    Start with a compression test.

  4. #4
    zx11rider's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    Cape Coral
    Posts
    1,132
    Quote Originally Posted by amf133 View Post
    I just bought a 2003 GP1300R. Starts and runs but doesnt idle. Also when i put it into the water it bogs and doesnt run right. I pulled out the plugs The front cylinder was fine but the middle and rear cylinder had some water beads on the plugs. The ski was not winterized but left in a heated basment, has riva heads with the stock head gasket, and has one year old pre mixed has. Just wanted to see what the problem could be i think its the gas but im not sure. could it be the fule injectors, a bad head gasket, or anything else?
    why not start with fresh gas 1 year old gas is not good with high comp heads the ski needs 93 gas get some fresh gas in there

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. 2003 gp1300r please help
    By Bcrow in forum Yamaha PWC Performance (2-stroke)
    Replies: 5
    Last Post: 07-10-2013, 09:16 PM
  2. Hi i think i have a problem with my gph please help need advice
    By liljosemiami in forum Kawasaki PWC Performance (4-stroke)
    Replies: 39
    Last Post: 10-14-2012, 05:38 PM
  3. new to this forum but have some problems with my js440 please help
    By dirtydave916 in forum Kawasaki PWC Performance (2-stroke)
    Replies: 3
    Last Post: 06-16-2011, 01:15 PM
  4. Problem with exhaust hose. please help.
    By Jean-Paul in forum Sea Doo Open Discussion
    Replies: 13
    Last Post: 06-21-2010, 09:16 AM
  5. Crazy Problem with RXPX display..Please Help?
    By RXTJeff in forum Sea Doo Open Discussion
    Replies: 0
    Last Post: 07-03-2008, 09:38 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •