Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    5.0. alex_baker202's Avatar
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Lebanon, Missouri, United States
    Posts
    1,027
    +1
    24

    warning light flashing...HELP

    I just installed a Spectre Filtler with the hosing to it. Today I started the ski and boom it beeped and a warning light came on.. what did i do wrong


  2. #2
    xBigDaddyx117's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Florida
    Posts
    366
    well hit (mode) 5 times and a code will flashup, wright it down and tell us. Could be alot of stuff.

  3. #3
    5.0. alex_baker202's Avatar
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Lebanon, Missouri, United States
    Posts
    1,027
    +1
    24
    it doesnt show anything code wise... just says "seadoo"

  4. #4
    5.0. alex_baker202's Avatar
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Lebanon, Missouri, United States
    Posts
    1,027
    +1
    24
    any answers?? Im thinking it may be the air intake sensor or something.. has anyone else had a problem like this.. would starting the engine without anything on the supercharger intake set it off?

  5. #5
    DallasGV's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    Dallas, TX
    Posts
    168
    +1
    1
    I've had something similar happen when I put in my new SC. For me it was a water line to the J pipe - took it off to get more room for the install and forgot to hook it back up...almost sank the ski and only found out from an overheat warning beep.

    Don't know what your specific problem might be but I would start by going back through everything and making sure it's torqued, tightened, plugged, zip tied, duct taped or blocked off.

    Once you've done that and if you still have a warning - come back to the forum and try to give a little more info on the problem. There are a lot of people on here that know these skis inside and out and can probably diagnose what the problem is and offer a solution if you can give them more info.

  6. #6
    5.0. alex_baker202's Avatar
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Lebanon, Missouri, United States
    Posts
    1,027
    +1
    24

    dohh

    Quote Originally Posted by DallasGV View Post
    I've had something similar happen when I put in my new SC. For me it was a water line to the J pipe - took it off to get more room for the install and forgot to hook it back up...almost sank the ski and only found out from an overheat warning beep.

    Don't know what your specific problem might be but I would start by going back through everything and making sure it's torqued, tightened, plugged, zip tied, duct taped or blocked off.

    Once you've done that and if you still have a warning - come back to the forum and try to give a little more info on the problem. There are a lot of people on here that know these skis inside and out and can probably diagnose what the problem is and offer a solution if you can give them more info.
    Plug was not reattached after installing bildge pump..... DOOOHHHHHHHHH

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Warning light flashing
    By 05 green gp in forum Yamaha PWC Performance (2-stroke)
    Replies: 11
    Last Post: 06-18-2015, 01:48 PM
  2. Replies: 22
    Last Post: 04-13-2015, 10:00 AM
  3. polaris msx 150 warning light flashing
    By simmy in forum MSX/Matrix
    Replies: 4
    Last Post: 04-13-2012, 02:43 PM
  4. Warning Light indicator Help
    By Butler in forum Yamaha PWC Performance (2-stroke)
    Replies: 4
    Last Post: 07-13-2011, 12:07 PM
  5. Warning light flashes
    By brianf40us in forum Yamaha PWC Performance (2-stroke)
    Replies: 3
    Last Post: 06-23-2009, 05:58 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •