Results 1 to 1 of 1
  1. #1

    Smile can some one help me please stx 900 year 2000

    stx 900 revs in the water and goes no were then when it builds up a little speed it just takes off im getting top speeds of 85 so thats good, taking off is the problem , feels like something is slipping, then when i turn right and give it full throttle it goes ok , but goin straight under load it wont take off at all just revs out in the water any body any ideas on whats wrong ive check under neath making sure every thing is sealed seems ok propeller is fine as well
    Last edited by mally4601; 04-12-2010 at 04:27 AM. Reason: no replys


Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. help !!!!!!! 2000 STX 900 temp sensor
    By XP537 in forum Kawasaki PWC Performance (2-stroke)
    Replies: 1
    Last Post: 06-05-2012, 12:53 AM
  2. HELP WITH A 2000 STX 900 temp light stays on
    By XP537 in forum Kawasaki How To & FAQs
    Replies: 1
    Last Post: 08-06-2010, 01:58 PM
  3. Help 2000 stx 900
    By Asmarine in forum Kawasaki How To & FAQs
    Replies: 1
    Last Post: 06-10-2009, 04:35 PM
  4. 2000 STX 900 Hard To Start
    By Asmarine in forum Kawasaki PWC Performance (2-stroke)
    Replies: 3
    Last Post: 06-10-2009, 04:33 PM
  5. WTB 2000+ STX 900 or 1100
    By repoman in forum Kawasaki Skis
    Replies: 0
    Last Post: 09-14-2008, 08:48 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •