Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 10 of 16
  1. #1

    Join Date
    Oct 2009
    Location
    miami
    Posts
    715

    new speeds today

    ok i finally broke 80 very happy only thing is i seem to be losing oil i think its my piston rings
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails Click image for larger version. 

Name:	new gps 80 001.JPG 
Views:	50 
Size:	1.64 MB 
ID:	184348   Click image for larger version. 

Name:	new charger 005.JPG 
Views:	53 
Size:	1.45 MB 
ID:	184349  


  2. #2

    Join Date
    Jul 2005
    Location
    euxton nr chorley lancashire, england
    Posts
    1,500
    +1
    1
    Quote Originally Posted by stevorxp007 View Post
    ok i finally broke 80 very happy only thing is i seem to be losing oil i think its my piston rings
    tell me what youve got,

  3. #3

    Join Date
    Oct 2009
    Location
    miami
    Posts
    715
    and with a stock ecu

  4. #4
    AdrianRXT AdrianRXT's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    miami
    Posts
    198
    grats stevo

    now you just need that riva ecu

  5. #5
    Vern's Avatar
    Join Date
    May 2005
    Location
    Grand Haven, MI
    Posts
    3,594
    +1
    128
    Quote Originally Posted by stevorxp007 View Post
    ok i finally broke 80 very happy only thing is i seem to be losing oil i think its my piston rings
    What are the symptoms?

  6. #6

    Join Date
    Oct 2009
    Location
    miami
    Posts
    715
    adrian i wish u were there with me today. i cleaned my intercooler andmy rpms went up. i put oil in right to the mid of stick then i road for a bit it went back down, im going through oil way to fast

  7. #7
    Banned User
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Discovery Bay, CA
    Posts
    3,048
    +1
    336
    congrats on the 80 man!! with some TLC it can be done on a stock ecu proven time and time again!

  8. #8

    Join Date
    Oct 2009
    Location
    miami
    Posts
    715
    thanks man. is it possible that my bigger boost is making the oil go through the oil catch can part of the bike i have a feeling that there is alot of oil going out from there cause i just cleaned my intercooler and when i look just now again there is oil in there again and in the supercharger pipes and im losing oil why riding

  9. #9
    Banned User
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Discovery Bay, CA
    Posts
    3,048
    +1
    336
    if you have that 08 shaft, some people are plugging the oil hole when they get a lot of oil in the intercooler and pipes. on my 08, so far, the oil build up is extremely low so i dont have that particular problem.

  10. #10
    Nothin' better than Doo'in it! BigDaddyRXP's Avatar
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Tampa Bay, FL
    Posts
    9,202
    +1
    673
    If your charger, pipes, and IC are coated with oil... your SC shaft seal behind the wheel is shot. That's not a good thing! Wait..... are you running a catch can... or dumping that crap back into your air intake What charger are you running

Page 1 of 2 1 2 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. results from porting.... NEW SPEEDS TODAY!!!
    By Altezza01 in forum Yamaha PWC Performance (2-stroke)
    Replies: 165
    Last Post: 07-12-2014, 06:10 PM
  2. Rxtmike New Speeds Today
    By rxtmike in forum 4-Tec Performance
    Replies: 22
    Last Post: 09-18-2008, 08:37 PM
  3. New Speed Today!!!!!!!!!!!! 74.0
    By rxtmike in forum 4-Tec Performance
    Replies: 20
    Last Post: 06-04-2007, 12:16 PM
  4. new top speed today 86.7 but kerry was still faster
    By racerrob333 in forum Yamaha PWC Performance (2-stroke)
    Replies: 57
    Last Post: 06-01-2006, 03:23 AM
  5. Todays new speed is....
    By coop in forum Yamaha PWC Performance (2-stroke)
    Replies: 29
    Last Post: 12-15-2005, 11:53 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •