Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    flyin' the friendly skies airbornexp's Avatar
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Mahomet, Il. USA
    Posts
    6,004
    +1
    163

    I think I lost something...

    I went to fill my ride plate holes om my 06RXP last night and happened to look on the right side of the pump and noticed that I am missing the cap to the hose conection (I think thats what its for) I cant find the part on the OEM parts finder to order it...where can I get this thing?


  2. #2
    speedskixp's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    venice fl.
    Posts
    8,117
    +1
    120
    There is no cap to the hose connection.

  3. #3
    flyin' the friendly skies airbornexp's Avatar
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Mahomet, Il. USA
    Posts
    6,004
    +1
    163
    Thanks...I wasnt sure that if it wasnt capped off I could sink my ski. If I did that on my 2 stroke I would be in the drink in 5 min flat.

  4. #4
    Moderator Snoman's Avatar
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    South Chicagoland
    Posts
    14,688
    +1
    846
    Thats were you hook the hose up to flush the engine Nick..

  5. #5
    flyin' the friendly skies airbornexp's Avatar
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Mahomet, Il. USA
    Posts
    6,004
    +1
    163
    Quote Originally Posted by Snoman View Post
    Thats were you hook the hose up to flush the engine Nick..
    smart-azz I thought that I lost the cap if there was one. just didnt want to sink the new ski

  6. #6
    Moderator Snoman's Avatar
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    South Chicagoland
    Posts
    14,688
    +1
    846
    Quote Originally Posted by airbornexp View Post
    smart-azz
    Me????

  7. #7
    West Texas RXP skoepp's Avatar
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    west texas
    Posts
    12,019
    +1
    149
    Quote Originally Posted by Snoman View Post
    Thats were you hook the hose up to flush the engine Nick..
    That's also where your exhaust sends the excess water that does not go out the j-pipe pissers. An honest question is always a good question. Lol

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. i think i stripped something
    By mibunkerking in forum 2-Stroke Performance
    Replies: 19
    Last Post: 03-03-2009, 07:23 PM
  2. I think Joe was lost...
    By ou812 in forum Videos & Pictures
    Replies: 4
    Last Post: 12-21-2007, 09:57 PM
  3. I think I lost my SuperCharger lol Isnt this Magical....
    By Sosa62 in forum Sea Doo Open Discussion
    Replies: 10
    Last Post: 08-22-2007, 09:33 PM
  4. Think I just lost a SC
    By mstennes in forum 4-Tec Performance
    Replies: 9
    Last Post: 07-27-2007, 02:46 PM
  5. Replies: 5
    Last Post: 08-02-2005, 07:27 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •