Results 1 to 3 of 3
  1. #1

    MSX 150 2004 Polaris

    My ski starts well, runs great, but will not hold a battery charge even with brand new battery. Could it be the voltage regulator? Where is it? Could it be anything else?

  2. #2
    2&4strokepolaristech's Avatar
    Join Date
    Aug 2006
    check the fuse in the back located near the ecu(silver box) in the fuse holders. Should be a 30 amp fuse. If blown chances are that you have a bad voltage regulator. It is located in the from of the engine under the intercooler.


    P.S. We can get you a new on if needed. I may have a used one but I would much rather sell you a new one. Shop link is below....

  3. #3
    Click avatar for tech links/info, donation request K447's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    near Toronto, Canada
    Welcome to the Hulk

    Jay has you on the right path

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. genesis 2001 or msx 150 2004
    By emailderek1 in forum MSX/Matrix
    Replies: 7
    Last Post: 02-07-2008, 10:22 AM
  2. 2004 MSX 150 loss of RPMs....
    By Rocky_Road in forum Polaris Open Discussion
    Replies: 5
    Last Post: 08-31-2007, 06:29 PM
  3. 2004 MSX 150 loss of RPMs....
    By Rocky_Road in forum Polaris How To & FAQs
    Replies: 2
    Last Post: 08-30-2007, 09:31 PM
  4. 2004 Polaris msx 150 plugs turned silver after ten minutes help
    By Joe dana in forum Polaris Open Discussion
    Replies: 2
    Last Post: 07-16-2007, 11:51 PM
  5. 2004 MSX 150 problems
    By Rocky Balboa in forum Polaris Open Discussion
    Replies: 59
    Last Post: 02-08-2007, 11:13 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts