Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 10 of 12
  1. #1
    I pew pew lazors
    Join Date
    Mar 2010
    Posts
    167

    My Stock '05 RXP 215 WOT

    I finally had a chance to get my ski on the lake with some decent waters after I got the SC back from Jerry.

    Calm waters, about 700 ft above sea level, 205lb rider, 3/4 tank of 91 octane..

    Pulled 68mph (no GPS) and 7750rpm, sound about right for stock?


  2. #2
    Swedish Viking Craigo's Avatar
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Seattle
    Posts
    1,367
    +1
    62
    Quote Originally Posted by peebee View Post
    I finally had a chance to get my ski on the lake with some decent waters after I got the SC back from Jerry.

    Calm waters, about 700 ft above sea level, 205lb rider..

    Pulled 68mph and 7750rpm, sound about right for stock?
    You should be over 8000 - at least.

  3. #3
    I pew pew lazors
    Join Date
    Mar 2010
    Posts
    167
    Hmmmm.. Guess I have some tinkering to do. Is this something a boost leak would cause?

  4. #4

    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Plainfield, IL
    Posts
    1,237
    +1
    10
    sure would.

  5. #5
    I pew pew lazors
    Join Date
    Mar 2010
    Posts
    167
    I can definitely hear a "whistling" sound that I hadn't noticed before I put the working supercharger in. Is that typical on these skis? It's hard to describe exactly what it sounds like other than saying it sounds like a supercharger lol. Defintely doesn't sound like a turbo.

  6. #6

    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Plainfield, IL
    Posts
    1,237
    +1
    10
    yeah they have a faint whistle. U go with a rear air ull here a crazy whistle.

  7. #7
    check your pump, prop and wear ring as well.

  8. #8
    I pew pew lazors
    Join Date
    Mar 2010
    Posts
    167
    Quote Originally Posted by VaRedneck View Post
    check your pump, prop and wear ring as well.
    Thanks for the tips guys. Should I be seeing 8050? 8100? 8150? 8200?

  9. #9
    GOT BOOST? Dockside's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Ontario, Canada
    Posts
    3,879
    +1
    116
    have u messed with the trim? theres a sweet spot with the trim setting witch youll see max rpms, 2 click up from N work best on mine. Also check that the oil level is between the to marks.

  10. #10
    I pew pew lazors
    Join Date
    Mar 2010
    Posts
    167
    Quote Originally Posted by Dockside View Post
    have u messed with the trim? theres a sweet spot with the trim setting witch youll see max rpms, 2 click up from N work best on mine. Also check that the oil level is between the to marks.
    Good idea on the trim Dockside. I had it exactly in the middle. The oil is perfect. I triple/quadruple checked it.

Page 1 of 2 1 2 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Stock 05 RXP fuel pressure?
    By inteljd in forum Sea Doo Open Discussion
    Replies: 2
    Last Post: 06-22-2008, 06:08 PM
  2. What are the first mods for a stock 05' RXP
    By Tritonbassman in forum 4-Tec Performance
    Replies: 4
    Last Post: 05-29-2008, 08:00 PM
  3. 05 1300 vs 05 rxp 215
    By steven1300r in forum Yamaha Open Discussion
    Replies: 7
    Last Post: 03-25-2008, 09:32 AM
  4. Stock 05 RXP RPM`s
    By Big Red Monster in forum 4-Tec Performance
    Replies: 2
    Last Post: 06-07-2006, 10:34 AM
  5. Stock 05 RXP test results
    By RXPSC05 in forum 4-Tec Performance
    Replies: 17
    Last Post: 09-11-2005, 05:08 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •