Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 10 of 16
  1. #1
    gsxr800's Avatar
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Rivershit, Ct
    Posts
    116

    First time out and problem

    Ski seemed to run fine idling past no wake zone and then I started more throttle and pinned it. Rpms were at 8140 then she started to stumble. I let off throttle and idle is erratic at times and somethimes I hit the throttle and she goes fir a bit. Any ideas?? 2007 rxp


  2. #2
    idoodou's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    cincy,ohio
    Posts
    765
    +1
    30
    maybe plugs

  3. #3
    Check the simple things first, wire connections stuff like that. Prolly something stupid!

  4. #4
    use2vtec's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Chesapeake Beach, MD
    Posts
    341
    Possibly bad gas or like someone else said bad plugs

  5. #5
    gsxr800's Avatar
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Rivershit, Ct
    Posts
    116

    First time out and problem

    Pulled plugs and they look fine. Checked connectors that I can see. Only thing I did was a kanaflex intake over the winter. If it's connect to buds at dealer do you think it will bring up codes?? Cause I didn't see any idiot lights on cluster

  6. #6
    GOT BOOST? Dockside's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Ontario, Canada
    Posts
    3,879
    +1
    116
    change the gas and plugs and go try it....

  7. #7
    Big K's son KeithKman's Avatar
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    Southern California
    Posts
    1,735
    Regardless of how the plugs look, change them. Had a similar problem with our RXT. New plugs fixed it.

  8. #8
    gsxr800's Avatar
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Rivershit, Ct
    Posts
    116

    First time out and problem

    I'll try to get a hold of some plugs tommorow. Looked today and the local west marine didn't have any. It's what I wanted to try today.

  9. #9
    Big K's son KeithKman's Avatar
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    Southern California
    Posts
    1,735
    Quote Originally Posted by gsxr800 View Post
    I'll try to get a hold of some plugs tommorow. Looked today and the local west marine didn't have any. It's what I wanted to try today.
    Go to your local car parts store (Kragen, Napa, etc.), they should have them.

  10. #10
    Eric Ocman's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    Cataula, Georgia, United States
    Posts
    4,700
    +1
    77
    Here at Advance Auto they are about 250 a piece. NGK DCPR8E I believe.

Page 1 of 2 1 2 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. RPM question first time out on green wheel and new prop
    By turbojamie in forum 4-Tec Performance
    Replies: 11
    Last Post: 08-08-2009, 07:10 PM
  2. first time out this season problems
    By pepp101 in forum Polaris Open Discussion
    Replies: 22
    Last Post: 05-30-2009, 06:42 PM
  3. Problems First Time Out
    By ercBOOSTED in forum Kawasaki PWC Performance (4-stroke)
    Replies: 10
    Last Post: 04-26-2009, 08:17 PM
  4. 08 Challenger 180, First Time Out, Problems
    By pwirch in forum Sea Doo Open Discussion
    Replies: 20
    Last Post: 06-03-2008, 12:43 PM
  5. 96 xp first time out since purchased problems
    By 240witSR in forum 2-Stroke Performance
    Replies: 5
    Last Post: 05-19-2008, 10:59 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •