Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    thspoq's Avatar
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Hampton, Va
    Posts
    128
    +1
    1

    2008 P-X Hard Acceleration BEEEEP

    As the title states, ive got a 2008 RXP-X with ~32 hours on it. The ski has the following mods:

    Kanaflex 4" intake
    Free Flow Exhaust
    R&D Intake Grate
    83mm RXP Venturi Nozzle

    I installed the 83mm nozzle on Friday and took the ski out yesterday. Whenever I was under hard acceleration, the ski would give out a loud beep until I let off the throttle. If I slowly accelerated to top speed (was turning 8100rpms in ~85 degrees), It would not beep. The ski never threw any check engine lights when it beeped, so I have no idea whats causing it.

    Any input would be great.

    Thanks


  2. #2
    Eric Ocman's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    Cataula, Georgia, United States
    Posts
    4,700
    +1
    77
    You were not by any chance low on gas were you?

  3. #3
    thspoq's Avatar
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Hampton, Va
    Posts
    128
    +1
    1
    Quote Originally Posted by Ocman View Post
    You were not by any chance low on gas were you?
    Nope, full tank

  4. #4

    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Yorktown, VA
    Posts
    267
    +1
    9
    tom on my rxp did something like that it was my oil sensor came on and beeped iwas a half quart low it only did it on ahard stop or go

  5. #5
    thspoq's Avatar
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Hampton, Va
    Posts
    128
    +1
    1
    Quote Originally Posted by lightspeed View Post
    tom on my rxp did something like that it was my oil sensor came on and beeped iwas a half quart low it only did it on ahard stop or go
    Hmm, interesting. I'll have to check out my oil level. Thanks man!

  6. #6
    YoYamma's Avatar
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Central Florida
    Posts
    21,567
    +1
    4,784
    Next time it does that, check your dash readout carefully, you should get some type of code or message. If you get a code write it down.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. 2008 Kawasaki Ultra 250X acceleration issue
    By Goodheart in forum Kawasaki PWC Performance (4-stroke)
    Replies: 5
    Last Post: 07-14-2014, 02:55 AM
  2. WTB - Parts 2008 vx110 accelerator position sensor
    By Insanediego Joe in forum Yamaha 4 Stroke Skis
    Replies: 1
    Last Post: 05-06-2013, 05:42 PM
  3. polaris sl 750 bogging and hard acceleration from idle?
    By mogyver69 in forum Polaris Open Discussion
    Replies: 1
    Last Post: 06-28-2011, 09:41 PM
  4. 9.5 AFR during hard acceleration -R2, C3, PowerShot. I have a question....
    By gmoeller in forum Yamaha PWC Performance (4-stroke)
    Replies: 33
    Last Post: 09-07-2010, 10:27 PM
  5. Clunk under hard acceleration
    By lolzer in forum Sea Doo Open Discussion
    Replies: 12
    Last Post: 01-09-2010, 10:11 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •