Results 1 to 4 of 4

Thread: 1996slx780

  1. #1

    1996slx780

    Just bought a '96slx 780 and the lo pwr keeps flashing can any one hepl with this... its the 1st pwc i've owned and very new to this.


  2. #2
    casey67's Avatar
    Join Date
    Sep 2006
    Location
    Lemont,IL
    Posts
    2,571
    +1
    35
    Welcome to Green Hulk ! And Polaris !
    Measure the Battery volts with a meter when it's running,it needs to be atleast 13.5v or so.

    If the voltage is OK ,than the display needs to be reset/calibrated. That info is listed on this site,use the search function.

  3. #3
    Click avatar for tech links/info, donation request K447's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    near Toronto, Canada
    Posts
    36,587
    +1
    1,272
    Welcome

    As others have said, check the actual battery voltage using a multi-meter. Engine off, just sitting for more than a few minutes, it should be about 12.5 volts, sometimes a little higher.

    Engine running, it should be about 14.x volts, definitely above 13.5 volts.

    Sometimes the MFD needs to be 'Calibrated', and sometimes the problem is related to a corroded or poor electrical connection.

    Open the electrical box, and make sure it is dry inside, and there is zero corrosion present. Pay particular attention to the Black wires, and the fuses.

    If that is all good, then try the MFD calibration;

    Multi-Function Display (MFD)

  4. #4
    casey67's Avatar
    Join Date
    Sep 2006
    Location
    Lemont,IL
    Posts
    2,571
    +1
    35
    Quote Originally Posted by K447 View Post
    Welcome

    As others have said,
    Others?????? After all we've been through together. ...... LOL

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •