Results 1 to 8 of 8

Thread: 785 trim issues

  1. #1
    my ski has thrust vectoring......does yours??? killcraft's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    chesapeake Va.
    Posts
    270

    785 trim issues

    so i took the ski out this weekend and realized that my trim was not working! it worked fine 2 weeks prior when i took it out. dont know what happened the motor doesnt sound like its turning or anything. anyone got any ideas???


  2. #2
    bowsniper's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    macomb,michigan
    Posts
    5,896
    +1
    6
    Hit it with a hammer!

  3. #3
    my ski has thrust vectoring......does yours??? killcraft's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    chesapeake Va.
    Posts
    270
    really???????

  4. #4

    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Homer Glen Il.
    Posts
    8,702
    +1
    109
    while the ski is off hold the bildge button and press the trim up or down and see if you hear it move , if not open the elect box and make sure the gr/wh and the blu/wh are hooked up

  5. #5
    my ski has thrust vectoring......does yours??? killcraft's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    chesapeake Va.
    Posts
    270
    no i did that i got nothing but ill check the wires?

  6. #6
    my ski has thrust vectoring......does yours??? killcraft's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    chesapeake Va.
    Posts
    270
    ok the trim makes a slight click when the button is pressed. but its not the click it makes when maxed out.

  7. #7

    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Homer Glen Il.
    Posts
    8,702
    +1
    109
    Jeff,
    I can send you one

  8. #8
    my ski has thrust vectoring......does yours??? killcraft's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    chesapeake Va.
    Posts
    270
    well crap that was like the only thing i didnt replace.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Need help!! 785 start issues....what a surprise
    By goBENGALS in forum Polaris Open Discussion
    Replies: 10
    Last Post: 05-19-2009, 05:52 PM
  2. pro 785 trim motor position
    By chopper901 in forum Polaris Open Discussion
    Replies: 9
    Last Post: 04-14-2009, 10:18 PM
  3. Pro 785 trim how does this work ????
    By [email protected] in forum Polaris Open Discussion
    Replies: 8
    Last Post: 10-14-2008, 04:54 PM
  4. 07 RXP trim issue
    By RXPwildchild in forum 4-Tec Performance
    Replies: 4
    Last Post: 05-14-2008, 11:47 AM
  5. Pro 785 Performance Issue
    By racer114 in forum Polaris PWC Performance
    Replies: 4
    Last Post: 09-04-2007, 10:13 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •