Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    ecpChris's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    ocean county nj
    Posts
    2,912
    +1
    427

    Am I ok with this setup?

    I am sure this has been asked many times before but i couldn't easily find it in search.
    I have rxp motor with x-charger and x-intercooler.
    i had 42s on it originally but all three of them seized over the winter!
    i put stock 38s back in and fired right up. I have rrfpr and walbro 255 pump. Will I be ok running it this way until i get some new injectors? air temp is around 75 degrees.
    appreciate the help, i haven't been on the ski in almost a year (got married etc) so i'm really looking forward to riding.
    Thanks!


  2. #2
    home of the dislexic fingers breon's Avatar
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    port st lucie fl
    Posts
    3,471
    cant really say for sure.. but can say not at the same base pressure..

    i would at least turn the base pressure up 5 psi or so..that should make up for the smaller injectors at least some ..

  3. #3
    ecpChris's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    ocean county nj
    Posts
    2,912
    +1
    427
    thank you
    Does anyone know for sure if this setup will be ok for now? and if so what base pressure i should use to be safe? last thing I want to do after redoing everything on the ski is to burn it up from being lean.
    I don't have any way to check the AFR right now and really wanted to ride tomorrow for a bit

  4. #4
    masta2000's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    montreal-quebec
    Posts
    576
    +1
    1
    stock is 58psi, so put it at 71psi and they should act exactly like 42s

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Ok, am I stuck with this Riva SCOM? Help please.
    By dpracing in forum 4-Tec Performance
    Replies: 10
    Last Post: 06-10-2013, 09:09 PM
  2. Do I need to monitor AFR with this setup?
    By miketallica13 in forum 4-Tec Performance
    Replies: 6
    Last Post: 07-20-2011, 02:29 AM
  3. What Can I do with this 155 NA Setup
    By mirzar1 in forum 4-Tec Performance
    Replies: 5
    Last Post: 07-09-2009, 11:01 AM
  4. What kind of speeds should I see with this setup?
    By KeithKman in forum Sea Doo Open Discussion
    Replies: 0
    Last Post: 06-18-2008, 03:01 PM
  5. i am loosing my mind with this sl900!
    By motoxr in forum Polaris Open Discussion
    Replies: 10
    Last Post: 07-09-2007, 11:16 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •