Page 1 of 3 1 2 3 LastLast
Results 1 to 10 of 22
  1. #1
    Water4fire's Avatar
    Join Date
    May 2005
    Location
    New Braunfels TX.
    Posts
    10,059
    +1
    790

    04 RXP bogging with Les ECU

    Has anybody had any issue's with a Les Cooke ECU or any ecu with bogging off the line?
    I have a Issue that is buging the heck out of me.

    The ski Boggs off the line and then when I feather the throttle it then hits hard and takes off great. BUT if I just hit it hard from a idle it will die.

    Les ECU, 60lb inj., Rude 1, Ext. IC. ( ALL NEW)

    I was thinking TPS. needs a reset.

    Any thought?


  2. #2
    speedskixp's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    venice fl.
    Posts
    8,117
    +1
    120
    Quote Originally Posted by Water4fire View Post
    Has anybody had any issue's with a Les Cooke ECU or any ecu with bogging off the line?
    I have a Issue that is buging the heck out of me.

    The ski Boggs off the line and then when I feather the throttle it then hits hard and takes off great. BUT if I just hit it hard from a idle it will die.

    Les ECU, 60lb inj., Rude 1, Ext. IC. ( ALL NEW)

    I was thinking TPS. needs a reset.

    Any thought?
    Have you checked A/F at idle? Sounds lean.

  3. #3
    Water4fire's Avatar
    Join Date
    May 2005
    Location
    New Braunfels TX.
    Posts
    10,059
    +1
    790
    NO truthfully! I was thinking. No way it could be lean with a les Remap ecu and 60's ONLY Rude 1.
    Dang maybe I shouldn't assume? Never had this with any Riva. WOW?

  4. #4
    Water4fire's Avatar
    Join Date
    May 2005
    Location
    New Braunfels TX.
    Posts
    10,059
    +1
    790
    Will put the LM2 on it.

    Anything else?.

    Oh yea it was mapped for a C-kit


    .

  5. #5
    speedskixp's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    venice fl.
    Posts
    8,117
    +1
    120
    The les ecu's always seem to be very lean and alot of people are running 80 lb injectors with them. I bet your idle A/F is in the 15's .

  6. #6
    Water4fire's Avatar
    Join Date
    May 2005
    Location
    New Braunfels TX.
    Posts
    10,059
    +1
    790
    Quote Originally Posted by speedskixp View Post
    The les ecu's always seem to be very lean and alot of people are running 80 lb injectors with them. I bet your idle A/F is in the 15's .


    WOW! Interesting.

    Riva ecu would be a better deal IMO for a RUDE 1.


    .

  7. #7
    Eric Ocman's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    Cataula, Georgia, United States
    Posts
    4,700
    +1
    77

    Re: 04 RXP bogging with Les ECU

    someone else posted the other day same issue I think. To lean. The others here run 80s

  8. #8
    2006 Turbo RXP boBO's Avatar
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    STATE OF KUWAIT
    Posts
    1,034
    Quote Originally Posted by Water4fire View Post
    WOW! Interesting.

    Riva ecu would be a better deal IMO for a RUDE 1.


    .

    +1
    No doubt

  9. #9
    speedskixp's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    venice fl.
    Posts
    8,117
    +1
    120
    Quote Originally Posted by boBO View Post
    +1

    No doubt
    I agree. Riva ecu with rude 1 ussualy works great.

  10. #10
    Water4fire's Avatar
    Join Date
    May 2005
    Location
    New Braunfels TX.
    Posts
    10,059
    +1
    790
    Anyone have a 04-05 Riva ECU wi 50's?
    He wants his boat.

    Thanks guys. I will check AFR also, but Riva is what he needs. SIMPLE easy no hassle;s.


    .

Page 1 of 3 1 2 3 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. FS 04 rxp hull with plastics
    By speedskixp in forum Sea Doo 4Tec Skis
    Replies: 0
    Last Post: 10-04-2012, 10:32 PM
  2. 04 RXP 215 with a few questions
    By UNCRXP in forum 4-Tec Performance
    Replies: 24
    Last Post: 06-17-2012, 04:49 PM
  3. rxp-x with new ecu lost rpm to 7500 HELP
    By oenlegman in forum 4-Tec Performance
    Replies: 7
    Last Post: 07-27-2010, 12:59 PM
  4. 04 RXP Problems with codes and ecu follow up to previous post
    By davidrxp in forum 4-Tec Performance
    Replies: 0
    Last Post: 07-26-2010, 08:42 PM
  5. 04 rxp shy with the performance
    By jetskibill9999 in forum 4-Tec Performance
    Replies: 13
    Last Post: 05-26-2007, 10:30 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •