Results 1 to 2 of 2
  1. #1

    2004 msx 110 shuts off after 2 minutes

    Need a little help, have a 04 msx 110 43 hours. I just installed a new turbo, it runs great for about two minutes then it just shuts off. It isnt going into sleep mode, there is no check engine light. It dosent matter if you are going 40 mph, or just idleing on the water hose. It shuts off, you hit the start button and it fires right back up. Does anyone have any ideas? I'm not sure if the 2 minutes is exact, but it is close. Please....

  2. #2

    won't stay running

    I just repaired 1 that was doing the exact same thing it was the wastegate accuator. hope hat helps. trouble code # was PO 234

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. 2004 Msx 110
    By fusion900 in forum MSX/Matrix
    Replies: 9
    Last Post: 04-23-2008, 08:06 AM
  2. 2004 MSX 110 revving up when starting?? Help!
    By viperbusa in forum MSX/Matrix
    Replies: 4
    Last Post: 02-08-2008, 09:18 AM
  3. 2004 Polaris msx 150 plugs turned silver after ten minutes help
    By Joe dana in forum Polaris Open Discussion
    Replies: 2
    Last Post: 07-16-2007, 11:51 PM
  4. Throttle sensor 2004 MSX 110
    By posfit in forum Polaris Open Discussion
    Replies: 3
    Last Post: 06-02-2007, 08:47 AM
  5. 2004 msx 110
    By posfit in forum Polaris Open Discussion
    Replies: 5
    Last Post: 05-26-2007, 06:40 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts