Page 1 of 6 1 2 3 ... LastLast
Results 1 to 10 of 53

Thread: milford today

  1. #1
    suckondeez's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    west haven, ct
    Posts
    333

    milford today

    so if anyone wants to join us we got 3 ski's and a boat heading out of milford and probably going south and then up the housy


  2. #2
    what happened now? Ski died?

  3. #3
    suckondeez's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    west haven, ct
    Posts
    333
    Yea. Fml. I'm tearin it apart now. Motors locked up..think I blem the middle cyl this time

  4. #4
    Moderator beerdart's Avatar
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    CT
    Posts
    25,929
    +1
    1,407

  5. #5
    Riding Dirty GP1300R's Avatar
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Connecticut
    Posts
    496
    That sucks man! Put insurance on that thing and sink it! LoL. Then buy a 4-stroke.

  6. #6
    Quote Originally Posted by suckondeez View Post
    Yea. Fml. I'm tearin it apart now. Motors locked up..think I blem the middle cyl this time
    Steve said that you shut it off and then it wouldnt start. what makes you think that the motor is popped again?

    Did you do a compression test yet?

  7. #7
    Eastside Powersports Slow 91's Avatar
    Join Date
    Sep 2008
    Location
    River Crew CT
    Posts
    4,248
    +1
    544
    oh no!!! get that thing up and running asap the weekend is right around the corner.

  8. #8
    suckondeez's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    west haven, ct
    Posts
    333
    Quote Originally Posted by GP1300R View Post
    That sucks man! Put insurance on that thing and sink it! LoL. Then buy a 4-stroke.
    sounds like a plan..

    so it ran fine all the way from Milford launch to the island near sunnyside..then i beached it for 2 hours or so. then when i went to start it it just turned over and didn't fire for 30-40 secs so i turned it over with the throttle wide open thinking it was flooded..finally it started ran for a min or 2 then died again and since then it wouldn't even turn over

    tried to jump it...not a dead battery obv
    i pulled the plugs...no water in the cylinders
    pulled off the jet pump..motor still wont turn over
    pulled off the head and theres fresh chewwed metal marks on the top of the middle piston and on the head...but the cylinder doesnt look to bad..so its prolly not the piston/cyl but maybe something on the bottom half...

  9. #9
    there was a 4-tec on ebay in NY that sold for like 1500 bucks. Theres always that route.

  10. #10
    Quote Originally Posted by suckondeez View Post
    sounds like a plan..

    so it ran fine all the way from Milford launch to the island near sunnyside..then i beached it for 2 hours or so. then when i went to start it it just turned over and didn't fire for 30-40 secs so i turned it over with the throttle wide open thinking it was flooded..finally it started ran for a min or 2 then died again and since then it wouldn't even turn over

    tried to jump it...not a dead battery obv
    i pulled the plugs...no water in the cylinders
    pulled off the jet pump..motor still wont turn over
    pulled off the head and theres fresh chewwed metal marks on the top of the middle piston and on the head...but the cylinder doesnt look to bad..so its prolly not the piston/cyl but maybe something on the bottom half...

    aw, man- that sucks John!

    now yours , mine and erics are shot!!
    i dont get how these things are so sensitive. I think the only way to get a bunch of hours out of them is to rebuild the whole thing 100%.

Page 1 of 6 1 2 3 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Franks Stage-3 testing today
    By peteshauling in forum 4-Tec Performance
    Replies: 17
    Last Post: 09-11-2008, 01:54 PM
  2. Almost sank my rxp today!
    By nitro rxp in forum 4-Tec Performance
    Replies: 4
    Last Post: 05-20-2005, 09:37 PM
  3. Speed Run Today
    By Peligroso in forum 4-Tec Performance
    Replies: 15
    Last Post: 05-11-2005, 02:33 AM
  4. Today's test results 5/9/05
    By Jrsrxp in forum 4-Tec Performance
    Replies: 12
    Last Post: 05-10-2005, 01:32 PM
  5. Replies: 1
    Last Post: 04-30-2005, 10:25 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •