Results 1 to 3 of 3
  1. #1

    Had a problem getting gas

    I had a problem getting gas to pump in my 1995 650sl so I upgraded to a triple pump and when I removed the pulse line from the engine block water streamed out, Im guessing thats bad or is it normal?


  2. #2
    She likes the bike. But the ski gets her wet!!!! xlint89's Avatar
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    Cleveland OH
    Posts
    17,327
    +1
    29
    Good and bad.

    Bad that is was in there, but good that you removed it.

    Liquid in the pulse hose will damage the diaphragm or not allow it to work at all.

    Good find.

  3. #3
    Click avatar for tech links/info, donation request K447's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    near Toronto, Canada
    Posts
    36,570
    +1
    1,272
    Quote Originally Posted by keader07 View Post
    ...removed the pulse line from the engine block water streamed out...
    How long was the water in there?

    Rusted crank bearings are a bad thing.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Has any one had any problems with the RXT IS
    By jumbojet in forum 4-Tec Performance
    Replies: 18
    Last Post: 05-01-2010, 08:12 AM
  2. 650sx not getting gas
    By pat8839 in forum Kawasaki PWC Performance (2-stroke)
    Replies: 27
    Last Post: 02-15-2010, 10:15 PM
  3. Not getting gas
    By Jdub in forum Polaris Open Discussion
    Replies: 3
    Last Post: 07-05-2009, 11:16 PM
  4. problems getting out the hole
    By lknwakeboardr in forum Sea Doo Open Discussion
    Replies: 5
    Last Post: 07-02-2009, 11:51 AM
  5. Anybody ever had this problem????????
    By buddydoo in forum 4-Tec Performance
    Replies: 15
    Last Post: 04-04-2006, 12:38 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •