Results 1 to 3 of 3
  1. #1

    cooling system question

    guys, i have observed running the skii in hose, when the supply water hose, the water get so easy exit(i mean fast), but when i tried reversing, from the top rails... water exit is slow, is this normal?

  2. #2
    seaobin's Avatar
    Join Date
    Jun 2007
    Raleigh, North Carolina, United States
    explain it again, i think i missed something

    where are you hooking hose in each senario

  3. #3
    ok...ok... when running on hose, it should be attached on the rails, i attached mine on the thermostat side... which is reverse flow of the water... i observed the water exit like the lines are blocked, i have no thermostat installed, and so, i tried inserting the hose on the feed line.. near the pipe, near the fuel tank... and the flow of water is fast... i would like to ask if this is normal..our something is wrong with my cooling system...

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Modify cooling system
    By ZMANN in forum Polaris PWC Performance
    Replies: 6
    Last Post: 06-19-2008, 03:12 PM
  2. Open cooling system question
    By XtRmn8 in forum 2-Stroke Performance
    Replies: 6
    Last Post: 02-10-2008, 08:47 PM
  3. Help !!!!!!!!!!!!!!!701 Raider Cooling System
    By jdcline78 in forum Yamaha PWC Performance (2-stroke)
    Replies: 12
    Last Post: 07-12-2007, 04:26 PM
  4. How do I know if the cooling system is working
    By utahnewbie in forum Polaris Open Discussion
    Replies: 1
    Last Post: 05-31-2007, 09:42 AM
  5. Cooling system ?
    By mattman in forum Polaris PWC Performance
    Replies: 6
    Last Post: 04-22-2007, 01:11 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts